Nugget Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Zakochany w skali 1:48 zacząłem taki bardzo mały projekt, autoblinda w spalonej słońcem italii.Autoblinda w zasadzie sklejona wymaga szpachlowania w niektorych miejscach. Zacząłem podstawkę zastanawiam się albo nad krzyzem albo kapliczką, ma to byc autoblinda we włoszech w bardzo gorące lato, zacząłem sadzić roślinki trawy wszystko wstępne, potem bede malował wszystko. Balse na podstawce musze jeszcze trochę podszlifowa, pierwszy raz takie coś robiłem więc są zadziory porobiłem zdjęcia mam nadzieje ze nie takie tragiczne. Edytowane 5 Marca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Szpachla rzeczywiście będzie jej potrzebna... Tak jak już wcześniej rozmawialiśmy, ten model jest naprawdę bardzo fajny i drzemie w nim potencjał. Scenka również zapowiada się bardzo fajnie. Tylko o co chodzi z tym powrotem do domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Tylko o co chodzi z tym powrotem do domu ? No ma być w malowaniu z Libii a scenka jest we Włoszech. Tak to sobie wyobrażam, ale na razie nie będzie konkretnego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Cześć. Usunąłem krzyż zrobie go bardziej grubego. Dodałem też dużo niskiej roślinności. Foty sam robiłem i pewnie nie będą zbyt dobre, dopiero uczę się robienia zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Działam dalej, nowy krzyż, urozmaicenia w niskiej roślinności(Jakieś kwiatki itd.). Sprawia mi to kupę przyjemności. Będę musiał doszlifować w niektórych miejscach podstawkę, porobiłem zadziory i nie skleiłem dobrze w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Wygląda całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 No n arazie mało co widać zobaczymy jak ujednolicę to trochę podczas malowania. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Trawę robiłeś z pakuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Trawę robiłeś z pakuł? No nie jestem pewien jak to nazwac, z sznurka konopnego rozwarstwionego ciensza trawe, a grubszą taka sztywniejszą z pędzla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Dalej pojechałem, z roślinkami i ziemią. Z góry przepraszam za zdjęcia mam nadzieję, ze coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Super podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Zdjęcia wybitnie kijowe bo na żywca jest inaczej i bardziej kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Timi ma racje. Oczywiscie cos poknociłem z balansem bieli wstawiam fotki tego jak to na prawdę wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 No no... podstaweczka fajnie wykonana... ciekawe jak wyjdzie sam pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Dzięki mam nadzieję, że wyjdzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Podstawka super wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Dzięki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 24 Marca 2012 Autor Share Napisano 24 Marca 2012 Ok model pomalowałem, przepraszam, że sie błyszczy, ale psikałem lakierem i "ożywiłem" podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Przepiękne kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Kwiatki robią wrażenie, a i autoblindzia niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 25 Marca 2012 Autor Share Napisano 25 Marca 2012 Dzięki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Zacząłem washa robić, mam pytanie nie są za ciemne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Trochę ciemne, ale fajne. Przypasuj je do modelu to będzie łatwiej coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi