PKD4GA 0 Napisano 27 Sierpień 2010 Tu pokazujecie swoje zakupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapitan1 0 Napisano 18 Wrzesień 2016 Skompletowany (chyba ) No i po tym modelu będziesz musiał zmienić opis, bo już nie będziesz PZPR . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baas ArK 1 Napisano 18 Wrzesień 2016 Trzeba się rozwijać . To forum zobowiązuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solo 50 Napisano 19 Wrzesień 2016 Dość długo na niego polowałem, ale chyba Hasegawa zrobiła reedycję. Piękny model, tak na marginesie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
19robi88 0 Napisano 19 Wrzesień 2016 A miałeś nic nie kupować już :P jaki mi dajesz przykład :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solo 50 Napisano 19 Wrzesień 2016 I dalej mam zamiar niczego nie kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jonathan 0 Napisano 19 Wrzesień 2016 Też mam takowe postanowienie... ... ... ... Kolejne paczki w drodze. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub476 1 Napisano 19 Wrzesień 2016 Też mam takowe postanowienie...... ... ... Kolejne paczki w drodze. ;/ x2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRL 26 Napisano 19 Wrzesień 2016 Ja muszę wynająć piwnicę od sąsiada bo już miejsca brana te modele co miałem ich nie kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premier1986 0 Napisano 19 Wrzesień 2016 Ja narazie trzymam sie postanowienia (mam je od tygodnia:D ) ale bylem juz dwa razy w modelarskim od tamtej pory po jakies farbki klej itp i było ciężko wyjść bez modelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mig 8 Napisano 19 Wrzesień 2016 Znam ten ból, ostatnio odwiedziłem nowo otwarty sklep z zabawkami zobaczyć czy mają modele. No i mają nie tylko modele ale też farby, kleje, narzędzia. Wszystko jednej firmy. Efektem odwiedzin było wyjście ze sklepu z farbką i modelem P-47D. PS. Nie mam postanowienia niczego nie kupować tylko ograniczyć zakupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 7 Napisano 19 Wrzesień 2016 Znam ten ból, ostatnio odwiedziłem nowo otwarty sklep z zabawkami... W Bytomiu??? Podaj namiary, czasem bywam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toled 9 Napisano 19 Wrzesień 2016 Marak: modele w Bytomiu dostaniesz w dwóch miejscach - na Kościuszki/róg z Dworcową w księgarni - modele, chemia etc. oraz w sklepie zabawkowym w Centrum Handlowym Agora Bytom - modele Revella(drogo), trochę chemii, pędzli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 7 Napisano 19 Wrzesień 2016 Marak: modele w Bytomiu dostaniesz w dwóch miejscach - na Kościuszki/róg z Dworcową w księgarni - modele, chemia etc. oraz w sklepie zabawkowym w Centrum Handlowym Agora Bytom - modele Revella(drogo), trochę chemii, pędzli. Dzięki, ale te 2 znam. Ciekaw byłem co to za nowo otwarty sklep? Chociaż po drodze mam MaxHobby w Zabrzu i tam wybór jest całkiem niezły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Przybulewski 7 Napisano 20 Wrzesień 2016 Zakupy z ostatnich kilku miesięcy. Głównie Plastmodel i HobbyEasy. Lufy bezpośrednio z Magic of models: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek Mroczkowski 1 Napisano 20 Wrzesień 2016 Skrobniesz in-boxa Szyłki i Geparda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Przybulewski 7 Napisano 20 Wrzesień 2016 Skrobniesz in-boxa Szyłki i Geparda?Ok. Postaram się dziś-jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkur 0 Napisano 20 Wrzesień 2016 Napadłeś na bank??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premier1986 0 Napisano 20 Wrzesień 2016 Napadłeś na bank??!! W Mielnie ostatnio na poczte napadli ale tam za mało kasy ukradli żeby na takie zakupy starczyło:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikele 3 Napisano 20 Wrzesień 2016 Trochę żywic ostatnio kupiłem, plusy za polskie malowanie się same nie zrobią ;) http://www.armahobby.pl/1-48-mig-29-polish-af-upgrade-set.html https://www.scalemates.com/kits/1000486-tankograd-t-72-ural-turret-top-hull-part Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mig 8 Napisano 20 Wrzesień 2016 Zakupy bardzo fajne. Marak, ten nowo otwarty sklep z zabawkami to "smyk" w Agorze, mają tylko revelle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckyLUKE 1 Napisano 21 Wrzesień 2016 Ponieważ w pudle na modele jedno miejsce było wolne, a jak wiadomo "okazja czyni modelarza", to sobie takiego grubasa kupiłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adams M1A1 0 Napisano 21 Wrzesień 2016 Napadłeś na bank??!! Na bank czy pocztę to chyba nie, ale ktoś ostatnio gdzieś bankomat ograbił . ile kosztowała Cię ta lufa do NSWT Pozdrawiam M1A1(HA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Przybulewski 7 Napisano 22 Wrzesień 2016 Skrobniesz in-boxa Szyłki i Geparda? Na razie masz T-72. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
19robi88 0 Napisano 22 Wrzesień 2016 Ponieważ w pudle na modele jedno miejsce było wolne, a jak wiadomo "okazja czyni modelarza", to sobie takiego grubasa kupiłem ;) mam naprawdę fajny detal tylko ze mój jest w wersji A-7K dwumiejscowej i nie pomyslałem bo do szystkich sa kokpity Airesa a do wersji dwumiejscowej nie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach