WujekAlice 251 Posted February 18 Share Posted February 18 5 godzin temu, abtb napisał: 179,99 To cena za pudełko z dwiema "naszymi rurami" "Rozmiar" to co najwyżej koszt wysyłki Jak ja Ciebie podliczę cudze pieniądze to ten dostęp do mojej "biblioteki" będzie Cię słono kosztował. 1 Quote Link to post Share on other sites
Xmen 640 Posted February 18 Share Posted February 18 8 godzin temu, Smokepsv napisał: Zlitujcie się i niech Wam do głowy nie przyjdzie mierzyć penisy. Ale publicznie czy tak w domowym zaciszu i tylko podać wynik? Quote Link to post Share on other sites
abtb 1,418 Posted February 18 Share Posted February 18 Proponuję zmierzyć wysokość "słupa" ułożonego z pudełek z modelami. Właściciel "najlepszego" wyniku otrzyma status "największego forumowego chomika" Quote Link to post Share on other sites
Slawek_26869 89 Posted February 18 Share Posted February 18 9 minut temu, abtb napisał: Proponuję zmierzyć wysokość "słupa" ułożonego z pudełek z modelami. Właściciel "najlepszego" wyniku otrzyma status "największego forumowego chomika" Ale i to by musiało być mierzone przez niezależne, niezawisłe grono sędziowskie; bo zaraz co poniektóry by wpadł na pomysł żeby swój stosik ułożyć stawiając kolejne pudełka na boczkach i dłuższą krawędzia w górę 1 Quote Link to post Share on other sites
seven up 16 Posted February 19 Share Posted February 19 Potwierdzeniem wysokości może być zdjecie Quote Link to post Share on other sites
Slawek_26869 89 Posted February 19 Share Posted February 19 7 godzin temu, seven up napisał: Potwierdzeniem wysokości może być zdjecie W dobie obecnej techniki zdjęcie nie do końca jest miarodajne Quote Link to post Share on other sites
abtb 1,418 Posted February 19 Share Posted February 19 1 minutę temu, mirage3 napisał: Nie wiem co w tym modelu jest rewelacyjnego (bo się nie znam ) Ale szczerze koledze gratuluję I niech cieszy oko po zrobieni. Fajnie by było jakby jakaś galeria była. Taka oficjalna, na MW. Quote Link to post Share on other sites
mirage3 136 Posted February 19 Share Posted February 19 @abtb Model prima Quote Link to post Share on other sites
bazylms 356 Posted February 20 Share Posted February 20 Właśnie dotarł. 1 Quote Link to post Share on other sites
DamianosPL 53 Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) Co tydzien prawie jakas dostawa z kosmosu Edited February 24 by DamianosPL Quote Link to post Share on other sites
martinello 114 Posted March 9 Share Posted March 9 Dzisiaj przyszło... Quote Link to post Share on other sites
mirage3 136 Posted March 9 Share Posted March 9 Świeżutki super robal 1 Quote Link to post Share on other sites
Paweł Czarnocki 6 Posted March 9 Share Posted March 9 5 godzin temu, martinello napisał: Dzisiaj przyszło... A można jakieś dokładniejsze fotki tych świateł do T-72 ? W Polsce zakupione ? Quote Link to post Share on other sites
martinello 114 Posted March 9 Share Posted March 9 Nie w chinach (niestety - trochę taniej). Zdjęcia nie zrobię bo jest z czarnej żywicy i niewiele będzie widać. Ale zawartość dokładnie odpowiada renderom pokazanym choćby tu -> https://www.plastmodel.pl/p/986/50556/t-rex-studio-tr35042-t-72a-lights-set-1-35-t-rex-dodatki-z-zywicy-pojazdy-bojowe-skala-1-35-elementy-zywiczne-dodatki-do-modeli.html Całość bardzo dobrze zabezpieczona. Części są w plastikowym pudełeczku zabezpieczone gąbką, pudełeczko w woreczku "dilerce" a całość w kartoniku. Drogie, ale polecam... Quote Link to post Share on other sites
DamianosPL 53 Posted March 10 Share Posted March 10 Wszystkiego najlepszego Panowie. Oto prezenty ktore sobie kupiłem. Quote Link to post Share on other sites
rhinoceros 15 Posted March 10 Share Posted March 10 Ale, kosmos... 1 Quote Link to post Share on other sites
myszaty 216 Posted March 11 Share Posted March 11 (edited) w końcu mam porządne nitowadła. RB mini kątowe: I galaxy tools z aliexpres szt 3: 0,55/0,65/075 + uchwyt w zestawie. Edited March 22 by myszaty 2 Quote Link to post Share on other sites
myszaty 216 Posted March 22 Share Posted March 22 (edited) Dzisiaj odebrałem, i to wszystko dzięki koledze z forum @sjr który ogarną zamówienie i wysyłkę za co jestem mu niesamowicie wdzięczny. Szczególnie cieszy ten ostatni...chyba złamie zasadę szachownicy i na półkę powędruje oprócz Gothy, Muromca i Fridrichschafena, jeszcze Handley, Felixtowe i Staaken? Edited April 2 by myszaty poprawa zdjęcia 1 Quote Link to post Share on other sites
DamianosPL 53 Posted March 24 Share Posted March 24 Przygotowania do aerografu trwaja. 1 Quote Link to post Share on other sites
bazylms 356 Posted April 2 Share Posted April 2 Dzisiaj kurier przywiózł. Quote Link to post Share on other sites
kzugaj 111 Posted April 4 Share Posted April 4 @bazylms7TP od Mike-a? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts