KAMIL90 2 Posted September 27, 2016 Ostatni nabytek dto warsztatu , Quote Share this post Link to post Share on other sites
bazylms 123 Posted September 27, 2016 Otrzymałem dziś przesyłkę więc moge rozpocząć nowy projekt - myślę nawet nad jakimś warsztatem dla początkujących z old school'm modelem. No obowiązkowo, z dużą liczbą fotek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KRL 200 Posted September 27, 2016 Mam bardzo stary model F-18 Hasy jeszcze z wypukłymi linami podziału i zamiast ryć tam lini i robić z g... twaróg wpadłem na pomysł że może być z niego bardzo fajny Blue Angel. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cazador 0 Posted September 27, 2016 No to dawaj na warsztat, koniecznie z dużą ilością fotek i porad dla początkujących i nie tylko Quote Share this post Link to post Share on other sites
jonathan 15 Posted September 30, 2016 Na zimowe wieczory ;] Quote Share this post Link to post Share on other sites
toled 20 Posted September 30, 2016 Dobrze mieć drugą połówkę, co twierdzi, że jednak dzisiaj obchodziłem swoje święto, więc do magazynu trafiło to: Jakościowo całkiem spoko, już w głowie mam kolor glossy black z czarnymi felami :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SebastianC. 2 Posted October 1, 2016 Takie maleństwa od Sweet'a z Japonii płyną: Bf-109F-4 1/144 1/144 mata PSP Westland Sea King 1/144 No i małe zakupy na targu staroci: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bengal 100 Posted October 1, 2016 Dobry, moje bonusy sobotnich zakupów : szybki inbox 3 ramki, plus kalki Nie mogłem się oprzeć w zakupie Dodatkowo nabyłem oraz do mojego bf109 dotarło Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomek Mroczkowski 9 Posted October 2, 2016 Promocja, za 39,97 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek-Krowa 0 Posted October 2, 2016 Na zimowe wieczory ;] Tyle modeli ,że do lata nie skończysz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
imt 1 Posted October 2, 2016 Na zimowe wieczory ;] zima nie będzie taka długa Quote Share this post Link to post Share on other sites
KRL 200 Posted October 2, 2016 Irek ale tyle modeli to raptem na kilka tygodni roboty. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jonathan 15 Posted October 2, 2016 To część wrześniowych.. W tamtym miesiącu przegiąłem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hubert72 1 Posted October 2, 2016 Skad Firefly jesli moge zapytac? ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jonathan 15 Posted October 2, 2016 A że tak powiem, od osoby prywatnej Quote Share this post Link to post Share on other sites
jonathan 15 Posted October 7, 2016 Zakupoholicy mam pyatnie do Was. Jako ze znowu dalem sie poniesc temu nalogowi i zakupilem Luchsa od Flyhawka pytanie. Czy widzial ktos.metalowa lufe fo pz.kpfw II L albo Sd.Kfz. 234/1 w skali 1:72? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hubert72 1 Posted October 7, 2016 Schatton Modellbau ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zyziek 0 Posted October 8, 2016 Dobra zabawa się szykuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
cooper69 16 Posted October 8, 2016 Dobra zabawa się szykuje Shermana trzeba było kupić Eduarda (przepak Asuka/Tasca), a nie zmodyfikowany przez Dragona Italeri. Ten EDEK to sporo lepszy model - Asuka to najlepsze modele Shermana na rynku. Ten Niemiec to też widzę przepak Alana. Życzę przyjemnej zabawy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zyziek 0 Posted October 8, 2016 Cooper dzięki za rady. Gdybym chcial kupic eduarda to chyba bym to zrobil ;) a tak trafilem po kosztach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Focus 8 Posted October 8, 2016 Witam ! Skąd się bierze u Was takie zamiłowanie do zakupów? U mnie to chyba pokłosie CSH, i ściśle określony plan tworzenia kolekcji. Jeden raz byłem z na bieżąco ze składaniem pancerki 1:35 kończyłem ostatni model. Weekend nadciągał a tu pusto. Lepiej coś mieć niż nie mieć. No i najlepiej jakieś wybór. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających ten dział Focus Quote Share this post Link to post Share on other sites
cooper69 16 Posted October 8, 2016 Cooper dzięki za rady. Gdybym chcial kupic eduarda to chyba bym to zrobil ;) a tak trafilem po kosztach. Jak kupiłeś za grosze to ok - w cenie Alana i Italeri. Mam nadzieję, że nie zrozumiałeś mnie opatrznie. Napisałem to, informacyjnie dla innych (szczególnie początkujących) bo kult Dragona jest silny, a nie wszystkie modele tej firmy są "najlepsze na świecie". Shermany są tego doskonałym przykładem co Paul Budzik na swojej doskonałej stronie pokazuje. Dragon za to robi bardzo dobre niemce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cooper69 16 Posted October 8, 2016 Witam ! Skąd się bierze u Was takie zamiłowanie do zakupów? U mnie to chyba pokłosie CSH, i ściśle określony plan tworzenia kolekcji. Jeden raz byłem z na bieżąco ze składaniem pancerki 1:35 kończyłem ostatni model. Weekend nadciągał a tu pusto. Lepiej coś mieć niż nie mieć. No i najlepiej jakieś wybór. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających ten dział Focus To jest pospolite zbieractwo kompulsywne Nic dziwnego. Jestem prawie pewien, że więcej jak 3/4 z Nas ma modele na kilka, a nawet kilkanaście lat naprzód Quote Share this post Link to post Share on other sites
kowal76 25 Posted October 8, 2016 Moje ostatnie zakupy . created by picasa2html.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
sabatms 0 Posted October 8, 2016 Kurde a ja dziś po zakupy nie dotrę bo nie dostałem wczoraj wypłaty :( ale może w tygodniu mi się uda Airfix wypuścił 1:48 Harriera z dodatkami i pięknie wygląda - polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites