TReS 0 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Taki jest na allegro za 1,3pln Poj. 10ml Lub sloiczek 10ml z Tamki kwadratowy (mniej miejsca i szczelny) nie wiem po ile chodza, (4pln??) ale urwe jeszcze z ceny sklepowej kilka groszy w zaleznosci od ilości. Quote Link to post Share on other sites
Bengal 370 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Coś takiego miałem na myśli bardziej : Quote Link to post Share on other sites
TReS 0 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 No to tu na zdjeciu masz flaszke jak od Ammo, lub tą wielką flaszkę 60 ml, ja osobiscie wole sloiki 10ml z tamki, szczelne, nie chybiom sie, moza bez problemu pogrzebac se pendzlem, a takie flaszki jak ty pokazujesz nie spotkalem sie na sklepach, by gdzies uzywali, poza modelarsko by można wyrwać z odzysku Quote Link to post Share on other sites
Bengal 370 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 ok dzięki Quote Link to post Share on other sites
LordDisneyland 26 Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Bengal, szukaj "butelki z zakraplaczem 10ml", na allegie za 10 sztuk wołają ok.6 złotych. Albo np https://e-dym.pl/pl/akcesoria-do-mieszania/95-komplet-5-buteleczek-10ml-z-precyzyjnymi-zakraplaczami-i-nakretkami.html Quote Link to post Share on other sites
Ritter 1 Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Takie buteleczki szklane czy plastikowe z zakraplaczem lub bez możesz bez problemu dostać w sklepach zaopatrujących apteki albo laboratoria. A jak nie masz takich w okolicy to jest tego sporo w internecie lub na Allegro. Quote Link to post Share on other sites
Grzes 512 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Kombajn z paseczkami... ... i Karaś z kaleczkami Quote Link to post Share on other sites
TReS 0 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Tym razem takie coś mi się zachciało dołożyć do magazynu: Do tego kolorowe blaszki: I maski od Edka. O! Tak myślałem o nim włąsnie, jak tam Bazyl to w środku wyglada?? Jak otworzyłem Italeri, Tamke, I Hasegawe tom sie mało nie obalił w sklepie, takiego gówna tom dawno nie widział, choć ja siedze we współczesniosci pojazdach,i jakies 10 lat temu widziałęm ostatnio samolot w pudełku, nie miałem pojecia ze takie coś jeszcze sprzedają (!) w 48 z Italeri, dopiero wygladało to jakos ten model, i nity i podział blach na modelu był ładny, zakupy skonczyłem wkoncu z MI-8 (wypule nitowanie, łądny podział blach) + plus wszystkie dostepne aftermarkety na rynku jakie sa dostepne w PL , blachy Parta wszystkie 4 nr. , koła Res-kit`a, maski, wyrzutnie zywiczne Brassin, wiecej nie znalazłem :( PZDR Quote Link to post Share on other sites
bazylms 315 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 TReS jak na moje słabo sprawne oko skkejacza pojazdów to wygląda dobrze. Części wyglądają ładnie, wklęsłe nity. Wziąłem bo przy pozostałych firmach wyglądał najlepiej. Tu masz kilka fotek za zbliżeniami Hobby boss HH-60H 1/72 Quote Link to post Share on other sites
TReS 0 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 No wkoncu wyglada jak trzeba, pewnie aftermarketow nakupic trzeba bedzie do niego, ale wyglada zachęcająco wkoncu, Dzieki Quote Link to post Share on other sites
SAW 3 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Też sobie sprawiłem HH-60H. Ale wersję wczesną. Teraz szukam jak go w środku pomalować. Te blaszki z Edka do kokpitu będą pasować do wersji Early? Quote Link to post Share on other sites
Super Moderator jawkers 160 Posted February 18, 2018 Super Moderator Share Posted February 18, 2018 Witam. Prezent urodzinowy od żony. A ja sobie kupiłem maskę,jak będę malował wewnątrz. Quote Link to post Share on other sites
milczacy 70 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Witam.Prezent urodzinowy od żony Fantastyczna żona Quote Link to post Share on other sites
Moses 285 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Quote Link to post Share on other sites
Browarek90 9 Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Ostatnio przyszły takie rzeczy... W drodze jeszcze m.in. blaszki i felgi do 599. Fajne modele ja jestem bardzo ciekaw lexusa koniecznie relację zrób:) U mnie żona też dobra i dwa pudła ona kupiła a ja jedno : Quote Link to post Share on other sites
bazylms 315 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 I znowu coś latającego. Czy wie ktoś może czy istnieją jakieś inne kalki i malowania? To kanciaste pudełkowe trochę średnio mi się podoba. Quote Link to post Share on other sites
slamacek 3 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Od wczoraj kilka sztuk mniej brakuje do kompletu maszyn z czerwonym słoneczkiem: Quote Link to post Share on other sites
Semtex 2 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 I znowu coś latającego. Czy wie ktoś może czy istnieją jakieś inne kalki i malowania? To kanciaste pudełkowe trochę średnio mi się podoba. Cześć, Kanciaste są nie odebrane przez Algierię i uzywane tylko przez WWS , stacjonują pod Kurskiem. https://rostechnologiesblog.wordpress.com/2014/05/26/russian-air-force-to-take-delivery-of-new-multirole-fighters/ Przy odbrobinie wiedzy możesz " zdjąć " z zestawy kilka gratów i zrobić 9-13 a tutaj wybór znacznie większy: http://www.aircraftresourcecenter.com/Rev3/2701-2800/rev2715-Authentic-Decals-Sushon/00.shtm http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?/topic/210510-132-mig-29-decal-survey/ Quote Link to post Share on other sites
LordDisneyland 26 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Zrobiłbyś pan inbox tego Holendra, panie slamacek ... Quote Link to post Share on other sites
slamacek 3 Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Zrobiłbyś pan inbox tego Holendra, panie slamacek ... Jutro po południu może być? Quote Link to post Share on other sites
LordDisneyland 26 Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Byłoby świetnie I z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
karambolis8 60 Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Przy odbrobinie wiedzy możesz " zdjąć " z zestawy kilka gratów i zrobić 9-13 Zvezda robi świetny nowy model 9-13, więc nie wiem czy kupowanie SMT żeby go przerobić na 9-13 ma sens ;) Quote Link to post Share on other sites
bazylms 315 Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Przy odbrobinie wiedzy możesz " zdjąć " z zestawy kilka gratów i zrobić 9-13 Zvezda robi świetny nowy model 9-13, więc nie wiem czy kupowanie SMT żeby go przerobić na 9-13 ma sens ;) Przyćmiło mnie przy zakupie. Najwyżej tego zrobię z pudła, a jak mi się spodoba to sobie kupię ten drugi i może coś nawet do niego dołożę. Quote Link to post Share on other sites
milczacy 70 Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Ciekaw jestem czy będzie to dla mnie nowy 'level' lakierowania w każdym razie pierwszy test bardzo pozytywny Quote Link to post Share on other sites
Semtex 2 Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Przy odbrobinie wiedzy możesz " zdjąć " z zestawy kilka gratów i zrobić 9-13 Zvezda robi świetny nowy model 9-13, więc nie wiem czy kupowanie SMT żeby go przerobić na 9-13 ma sens ;) Zgadam się, tylko Krzysiek SMT już ma na składzie:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts