Jump to content
Moses

Problemy z forum

Recommended Posts

Wczoraj nie działało wysyłanie postów wyskakiwał error 505, znaczy się to samo co dziś przy prv. I może jest to jakoś połączone ale od wczoraj nie dostaję powiadomień o odpowiedziach na maila

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja nie jestem pewien ,czy dotarły wszystkie wysłane wiadomości na PW i odpowiedzi na nie .

Denerwuje mnie ta niepewność

Share this post


Link to post
Share on other sites

zgadza się jest taki problem ale mi wyświetla błąd nr 500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Też tak miałem po kliknięcu wyślij przeglądarka myślała pół godziny poczym wywaliło błąd 503 Mam też czasami tak że przy wysyłaniu postu przeglądarka myśli ponad minutę po czym wraca do edytora z wiadomością że pojawiła się co najmniej jedna nowa wiadomość i jest ona moja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe tylko że napisałeś że wysyłanie postów działa normalnie a tak nie jest ;)

 

Aha i jak to jest z tymi powiadomieniami o odpowiedziach to jakiś problem u mnie czy na forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posty wysyłają się wielokrotnie jeśli odświeżamy stronę. Jeśli nam się "zawiesi" na wczytywaniu strony to znaczy, że się wysłało. Tak wynika z moich obserwacji. Z powiadomieniami też sprawdzimy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja się przyzwyczaiłem i opanowałem - ale to zajwisko nie sprzyja nowym użytkownikom

Share this post


Link to post
Share on other sites

A teraz z zupełnie innej beczki... Przeglądam forum korzystając z "nowe posty" i od wczoraj te "nowe" posty mi się ładnie kumulują. Kliknąłem "oznacz działy jako przeczytane" to efekt jest taki, że owszem przeczytały się, ale nic poza tym. Znaczy się, jak kliknę "nowe posty" to u góry mam kilka nowych nieprzeczytanych, a reszta wisi nadal.

Więc, co jest doktorku?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Było już o tym kilka razy. Przypomnę. Nowe to nowe. Od ostatniej wizyty. A nieprzeczytane to nieprzeczytane. Przycisk "oznacz jako przeczytane" ma wpływ na nieprzeczytane i oznacza jako przeczytane. A nowe są dalej nowe, bo są od ostatniej wizyty i tego się nie zmieni. Takie masło maślane, ale nie wiem jak prościej to napisać ;) Nowe forum po prostu oferuje taką funkcjonalność.

 

Odpowiadając na pytanie. Kermit chyba coś ostatnio działa z kodem forum i czasem może coś przez chwilę nie działać. Jak się nie poprawi, to piszcie do niego.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niby było (nawet pamiętam coś niecoś) tylko wtedy mnie to nie interesowało, bo wchodziłem na forum, pokazywało się "nowe posty 39, klikałem na to i rozkoszowałem się modelworkiem. Na następny wieczór wchodziłem na forum, pokazywało się "nowe posty 64", klikałem itd.

Teraz jest "nowe posty 36" - czytam. Włączam ponownie -"nowe posty 58", ale razem z poprzednimi. Włączam ponownie - "nowe posty 127" i wzrasta.

Teraz zatrzymało się na 141 i stoi niezależnie od tego ile postów się pojawiło.

 

Edit.

Już nie stoi. Rośnie dalej.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Co dzien to sie pogarsza-wczoraj wysylanie postow sposobem-dzis czytanie postow sposobem.Blad wywala z forum nawet przy Pelnym edytorze...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wbilem sie w nowe posty i out-error 500-wyszedlem z przegladarki i przez pare minut modelwork sie otwieral.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie brak powiadomień o obserwowanych tematach :( i jak u innych po wysłaniu posta strona się przeładowuje w nieskończoność...

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie jak próbuje wysłąc wiadomość na PW to w nieskończoność się strona ładuje, a jak kończy mi się cierpliwość i przechodze na inną zakładke to okazuje się, że wysłałem 3-4 takie same wiadomości.

Share this post


Link to post
Share on other sites
U mnie jak próbuje wysłąc wiadomość na PW to w nieskończoność się strona ładuje, a jak kończy mi się cierpliwość i przechodze na inną zakładke to okazuje się, że wysłałem 3-4 takie same wiadomości.

 

Wiem, że tak się dzieje i pisałem o tym kilka razy. Dlaczego nie czytacie ogłoszeń, czy choćby pierwszej strony tego wątku? Pisałem już jak "obejść" ten problem. Walczymy z tym, prosimy o cierpliwość.

 

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cóż, nie każdy - w tym ja - zaczyna lekturę forum od tematu Problemy z forum...

 

pozdrawiam

Grzesiek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.