Jump to content
Moses

Problemy z forum

Recommended Posts

Rozumiem. Ale z drugiej strony, nie mam innej możliwości zakomunikowania tego wszystkim jak ogłoszenia.

 

Można dać info na stronie głównej (startowej) forum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obecnie wiadomości PW nie są wysyłana wcale.

Zalegają w rubryce "do wysłania" już 3 dzień mimo wizyty osoby, do której owa wiadomość ma powędrować.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie pojawia się też problem z kumulacją nowych postów. Obecnie przekroczyło mi już 300 i rośnie. Licznik nie zeruje się po kolejnej wizycie. Plus wszystko co koledzy opisali powyżej. Suma tego wszystkiego jest taka, że mnie po zmianach forum i ostatnich problemach odechciewa się na modelwork zaglądać w ogóle... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdaje się, że problem z wysyłaniem postów został naprawiony. Przy okazji najprawdopodobniej usunęliśmy także awarię wysyłania poczty. Sprawdźcie swoje skrzynki pocztowe i porównajcie z interesującymi Was tematami na forum, czy na pewno o wszystkich nowych postach zostaliście powiadomieni.

Polecam także przejrzenie działu "Nieprzeczytane posty".

 

Zgłaszajcie mi wszelkie usterki związane z wysyłaniem postów i maili - jeśli nadal coś nie działa, postaram się do tego dogrzebać i naprawić do porządku.

 

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grejt łork Kermit, nareszcie działa znowu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie wiem, czy tylko u mnie problem występuje, ale nie działa strona główna forum, czyli index.php

Wyświetla się czysta, biała strona i trzeba kombinować, żeby się na nie dostać - skacząc po działach.

Share this post


Link to post
Share on other sites

J też tak mam, nawet na stronę modelworku z ulubionych nie mogę wejśc. Muszę kombinowac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Już pracuję nad problemem, choć na chwilę obecną nie mam pojęcia, co jest odpowiedzialne za tą awarię.

 

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites
A ja nie jestem pewien ,czy dotarły wszystkie wysłane wiadomości na PW i odpowiedzi na nie .

Denerwuje mnie ta niepewność

 

Jak ja przeglądam na telefonie wszystko mi działało tylko dzisiaj pokazywało mi, że nie mogę wysłać pasta bo "właśnie ktoś inny to zrobił" czy coś takiego...

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja mam problem z innej beczki. Coś jest nie teges z szukajką, mianowicie ma problem z wyłapywaniem wszystkich tematów z daną frazą. Dokładnie chodzi o to że wszystkie swoje galerie dot korpusu taguje w tytule [uSMC] dzięki czemu mam stworzoną frazę dzięki której mam link w podpisie. Jednakże znajduje mi tylko 4 hasła tytułów utworzonych po październiku zeszłego roku już nie wynajduje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak odpowiadałem to na górze też było mnustwo przycisków "Odpowiedz". Wstawiłbym zrzót ale z wiadomych przyczym na razie nie mogę : mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koledze "zrzót" to by się przydał, ale słownika ortograficznego...

 

Btw, forum już hula dobrze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie, nie hula dobrze. Nie da się wejść np. w panel użytkownika. Podejrzewam atak na forum. Tym razem skuteczny...

 

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mnie dziś wyrzuca z forum mniej więcej co drugie wejście z zalogowaniem - mściwi krzyżowcy-tuskowcy czy anonimusi ?

...ale i tak najlepsze jest forum border princes- wyświetla się jedynie napis "It Works!" Szkoda, że akurat transakcję tam przeprowadzam...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nie, nie hula dobrze. Nie da się wejść np. w panel użytkownika. Podejrzewam atak na forum. Tym razem skuteczny...

 

Pozdrawiam

Pisałem ze swojej perspektywy. Najważniejsza była w moim odczuciu możliwość normalnego korzystania z forum. Sam panel użytkownika, profil itd u mnie bez zarzutu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panel użytkownika też już powinien działać. Pracuję nad pozostałą częścią forum. Ktoś pisał o szukajce - też jest z nią problem.

 

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forum powinno działać już poprawnie, przez najbliższe kilka minut może być jednak zauważalna nieco wolniejsza jego praca - wykonam kopię zapasową plików i bazy na serwerze.

 

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oprócz szukajki, bo widzę że się nic nie zmieniło?

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie wynajduje 15 tematów. Przeindeksuję szukajkę, zobaczymy, czy to coś pomoże.

 

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobra u mnie już wyłapuje wszystkie tematy, nie szuka jednak tematów za indeksowanych frazą IDF ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.