imt 1 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Cześć, jak robiło się Tobie model w skali 1/32. Czy to była tylko pojedyncza przygoda czy może powstanie coś kolejnego. Jak tak to napisz jaki model to będzie. Quote Link to post Share on other sites
Artur D. 2 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Grzesiu, napisz, sam jestem bardzo ciekaw Quote Link to post Share on other sites
GEM 2 Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Cześć,jak robiło się Tobie model w skali 1/32. Czy to była tylko pojedyncza przygoda czy może powstanie coś kolejnego. Jak tak to napisz jaki model to będzie. Grzesiu, napisz, sam jestem bardzo ciekaw . Przygoda z 1:32 wypadła dla mnie bardzo pozytywnie i zachęcająco. Na pewno powstaną nowe modele w tej skali. Tak jak w moim podpisie od pewnego czasu widnieje, następny będzie Fokker Dr.1 i DH 2. Jeszcze nie wiem w jakiej kolejności. Dojdzie do tego Albatros, - czeka sobie pewien "wiatraczek" 1:32. Marzy mi się F-16 , Mi 24. Plany są, żeby tylko czasu i zdrowia starczyło. Quote Link to post Share on other sites
Artur D. 2 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Cześć,jak robiło się Tobie model w skali 1/32. Czy to była tylko pojedyncza przygoda czy może powstanie coś kolejnego. Jak tak to napisz jaki model to będzie. Grzesiu, napisz, sam jestem bardzo ciekaw . Przygoda z 1:32 wypadła dla mnie bardzo pozytywnie i zachęcająco. Na pewno powstaną nowe modele w tej skali. Tak jak w moim podpisie od pewnego czasu widnieje, następny będzie Fokker Dr.1 i DH 2. Jeszcze nie wiem w jakiej kolejności. Dojdzie do tego Albatros, - czeka sobie pewien "wiatraczek" 1:32. Marzy mi się F-16 , Mi 24. Plany są, żeby tylko czasu i zdrowia starczyło. Plany masz faktycznie bogate, zatem czekamy na finalizację tych planów Quote Link to post Share on other sites
JaackDanieLs 0 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 szacunek szacunek i jeszcze raz szacunek ! piekny model i wykonanie ! Quote Link to post Share on other sites
Zaszczyt 0 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Model super, był na wystawie w Bytomiu ;) Quote Link to post Share on other sites
r.kalkowski 0 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Wyrwało mnie z obuwia, model bajka. Quote Link to post Share on other sites
GEM 2 Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 (edited) Bardzo dziękuję za uznanie i fotkę tygodnia. Dziękuję za wszystkie uwagi i pozytywne przyjęcie modelu. Na zakończenie tego tematu pozwólcie że wrzucę jeszcze kilka fotek. Skorzystałem z pierwszego pogodnego popołudnia i wybrałem się w plener. Byłem ciekawy jak model wygląda przy świetle naturalnym. Zrobiłem parę fotek. To już koniec, więcej nie będę Was męczył. Edited February 29, 2012 by Guest Quote Link to post Share on other sites
Artur D. 2 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Ja Cie nie mogę Taki zaj....ty model na tak brudnym dachu Grzesiu, umyj samochód Quote Link to post Share on other sites
Lucas HS 0 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Uwielbiam Twoje modele! Nieprzesadzone, piękne! Quote Link to post Share on other sites
Nugget 0 Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Właściwie wogle nie wypowiadam sie w lotnictwie, ale... tym razem gratuluje udanego modelu, jest bardzo ładny. Quote Link to post Share on other sites
jarunia1 0 Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Super piękny model gratulacje. Mam ten sam model ale jeszcze w pudle ale chce go wykonać w malowaniu na USS NIMITZ. Juz nie mogę się doczekać aż zacznę to cudeńko pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję . Quote Link to post Share on other sites
Dumo 0 Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Fajny model. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts