tornado 0 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Na prośbę kolegi grane przedstawiam fotki bolidu F-1 z revella: Zewnętrzne elementy karoserii są już fabrycznie pomalowane: Quote Link to post Share on other sites
Maciek92 0 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Czerwone części malowane już fabrycznie To niespodzianka Quote Link to post Share on other sites
Deco 0 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu?? Quote Link to post Share on other sites
Praetorian 2 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu?? I też był fabrycznie malowany! Quote Link to post Share on other sites
PKD4GA 0 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ladna kicia... Pozdr. Pawel Quote Link to post Share on other sites
Wojtek Tul 0 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ale cacucho Quote Link to post Share on other sites
tornado 0 Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Model bardzo fajny kiedyś sie na niego skuszę. tylko czekam na nowszą werje ( o ile taka będzie ) np z kalkami Massy. Tornado a ten kot to tez element zestawu?? Kalkomanie można dokupić osobno, jak narazie widziałem trzy różne zestawy. No cóż, moje koty tak jak ja - lubią sprawdzić zawartość pudła zanim rozpakowałem bolida: Quote Link to post Share on other sites
Praetorian 2 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Andrzej ja Ci dobrze radzę... Uważaj na koty, bo kiedyś wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka Quote Link to post Share on other sites
kubamich1 0 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ale ten szary kot jest poprostu zajefajny! Quote Link to post Share on other sites
Majek 1 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka To zem, sie usmial... Wyobrazilem sobie, jak koty pod nieobecnosc Andrzeja rozkladaja swoj maly koci warsztacik i sobie lepia, maluja i w ogole... Tylko nie kupuj zadnego niemieckiego czolgu, bo sie nie obejrzysz, jak gromada kocurow Ci sie powiekszy... Quote Link to post Share on other sites
Deco 0 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 wyjdziesz z domu, a jak wrócisz, to popatrzysz na biurko i się ździwisz... Zobaczysz tam skończonego Australian Trucka To zem, sie usmial... Wyobrazilem sobie, jak koty pod nieobecnosc Andrzeja rozkladaja swoj maly koci warsztacik i sobie lepia, maluja i w ogole... Tylko nie kupuj zadnego niemieckiego czolgu, bo sie nie obejrzysz, jak gromada kocurow Ci sie powiekszy... Majek nie widzisz ten szary to tak naprawdę panzer grau !! To jest tygrys . Działko 88mm ma schowane . Quote Link to post Share on other sites
tmajer 0 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Ale ten szary kot jest poprostu zajefajny! Dokładnie - Tornado bardzo prosimy o in-boxa szarego kota, tego drugiego zresztą też. Może być w tym wątku. -- pozdr, Tomek_2_ragdolle_i_alergia Volvo 945 1:1 dużo innych w mniejszej skali Quote Link to post Share on other sites
grane 1 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Dzięki wielkie Tornado za in-boxa, model wygląda ciekawie, widzę że w przeciwieństwie do zestawów w 1/24 tego samego producenta, ma replikę silnika , "miękkie" pasy też są miłą niespodzianką, bo w 24-kach są bezczelnie odlane razem z wanną kokpitu, i ciężko je zeszlifować . Ja przymierzam się powoli do Mercedesa-Mclarena MP 4-20 w wyżej wymienionej skali... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
tornado 0 Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 Dzięki wielkie Tornado za in-boxa Nie ma za co Jak już kupisz merolka to też zrób in-boxa. Quote Link to post Share on other sites
Wojtek Tul 0 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Tornado dolich co to za koty , z kąt ty je wszystkie bierzesz, mam nadzieję, że jak zamawiasz samochody z Monogramu, paczkę koty nie są towarem dodatkowym w pudełku to znaczy gratis do formułki. P.s pochwal się lepiej, ile masz kotków w kolekcji. Quote Link to post Share on other sites
tornado 0 Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 Tornado dolich co to za koty , z kąt ty je wszystkie bierzesz, mam nadzieję, że jak zamawiasz samochody z Monogramu, paczkę koty nie są towarem dodatkowym w pudełku to znaczy gratis do formułki. P.s pochwal się lepiej, ile masz kotków w kolekcji. a może zamiast pisać takie bzdety, popracował byś trochę nad pisownią Quote Link to post Share on other sites
kozi84 0 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Koty fajne, w szczególności ten szary:) Quote Link to post Share on other sites
grane 1 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Merolka mam już dawno, jak tylko dorwę aparacik to wyląduje na forum Quote Link to post Share on other sites
Seweryn 0 Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Dzięki wielkie Tornado za in-boxa Nie ma za co Jak już kupisz merolka to też zrób in-boxa. Ja zrobiłem in-boxa Mp4-20 możesz zobaczy go tutaj http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=32463 Quote Link to post Share on other sites
tornado 0 Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 Dzięks Seweryn Quote Link to post Share on other sites
raddosnyy 0 Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 hehe przydałby się nowy wątek pt. moje zwierzaki;) Kotki bajerek, sam mam 5 w domu, co w połączeniu z 2 owczarkami daje mieszankę wybuchową;] Pozdro Cya Oyasumi;) Quote Link to post Share on other sites
tornado 0 Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 hehe przydałby się nowy wątek pt. moje zwierzaki;)Kotki bajerek, sam mam 5 w domu, co w połączeniu z 2 owczarkami daje mieszankę wybuchową;] Pozdro Cya Oyasumi;) Taki temat już istnieje: viewtopic.php?t=88 Quote Link to post Share on other sites
grane 1 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 I ja dziękuje Sewerynowi za wyręczenie, widzie że i ciebie drażnią te marne pasy . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Seweryn 0 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 I ja dziękuje Sewerynowi za wyręczenie, widzie że i ciebie drażnią te marne pasy . Pozdrawiam ogólnie model nie jest zły, jednak pasy to już przesada, mogli zrobi fotele bez pasów, dac tylko kalki i tak 90% budujących je usunie. Martwie się jednak bryłą modelu, ale co tam. Tutaj masz ciekawą relacje z budowy mp4-20 - goś użył blaszek i koła z Kyosho. http://members.shaw.ca/motorsportsinscale/On_The_Bench/MP4_20/MP4_20_Part_I.htm Tornado sorry za OT. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts