bazylms 314 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Teraz kolory już dużo lepsze. Z malowaniem już nic nie rób. Trawy możesz dać więcej. Quote Link to post Share on other sites
Kami 0 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Wygląda elegancko tak jak chłopaki piszą, dorzuć trochę trawy (możesz napisać jaki producent taj trawki?) i ewentualnie można by się pobawić z suchymi pigmentami jeszcze Kamil Quote Link to post Share on other sites
GrzesiekW 0 Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Dzięki. Trawa Polaka 6mm. Dołożyłem trochę trawy. Przymiarka z E. Zostało dokleić kilka detali, dać kurzenie,Polakierować deskę i na dniach galeria . Mam nadzieję,że kolejne warsztaty będą krótsze i nie będę was tak zanudzał . Quote Link to post Share on other sites
Boozy 0 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Przydałyby się większe zdjęcia bo wygląda nieźle. Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Jesteś na dobrej drodze. Quote Link to post Share on other sites
Lipstein 11 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Masz kwity na tą przeszkodę ppanc? Jeśli nie, to przynajmniej obetnij jej tą drucianą pętelkę, bo na mój gust poparty wizjami w terenie to takiego rodzaju przeszkody były wylewane na miejscu w szalunek na planie "drabinki", który układał się na powierzchni w takie charakterystyczne zęby, a nie były przywożone na miejsce ... Diorama poza tym podoba się Quote Link to post Share on other sites
GrzesiekW 0 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Brudzenie . Nie znam się na tym totalnie więc zdam się na waszą opinię. Jeszcze się da to zmyć jak by coś. Jak zaakceptujecie to robię drugą stronę tak samo. Koła jeszcze nie ruszane. Wydaje mi się mimo wszystko,że powinienem zmyć i zrobić inaczej. Strasznie duża odległość jest między błotnikiem i gąskami i nie wiem jak to sensownie ubrudzić. Co do zapory to jeszcze pomyślę. Quote Link to post Share on other sites
Demonion 16 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Masz kwity na tą przeszkodę ppanc? Jeśli nie, to przynajmniej obetnij jej tą drucianą pętelkę, bo na mój gust poparty wizjami w terenie to takiego rodzaju przeszkody były wylewane na miejscu w szalunek na planie "drabinki", który układał się na powierzchni w takie charakterystyczne zęby, a nie były przywożone na miejsce ... Diorama poza tym podoba się Co do przewożenia, jeśli ząb był wylewany w pobliżu to i tak należało go przewięść w odpowiednie miejsce. Jedynie zęby forteczne były wylewane w miejscu swego przeznaczenia. Gdzieś kiedyś widziałem filmik jak T-34 przebijał się przez pas luźnych zębów i miały one w zakończeniu pętle. Quote Link to post Share on other sites
GrzesiekW 0 Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Jeszcze raz spróbowałem brudzenia wanny. Chyba wyszło lepiej i tak zostanie już raczej. Zostałodokleić jeszcze narzędzia,koła na stałe wraz z brudzeniem, zwashować i ubabrać gąski. Następna aktualizacja już raczej w galerii. Quote Link to post Share on other sites
GrzesiekW 0 Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Dziękuję za wszelką pomoc . Galeria http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=37178 Quote Link to post Share on other sites
Stojkovic 272 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Gratulacje! Na żywo model fajnie się prezentuje. Przywieziesz go raz jeszcze do Jaworzna? Quote Link to post Share on other sites
madeira 0 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Wyglądał w Bytomiu faktycznie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
GrzesiekW 0 Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 Dzięki . W Jaworznie oczywiście będzie . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts