grajek 4 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Witam wszystkich, chcę wam pokazać sklejone przeze mnie Renault Magnum i Mercedes Actros w barwach PEKAESU,oczywiście w zestawach z naczepami, proszę o ocenę , sugestie, co ulepszyć, a co zmienić. Edit! Zamieniłem linki na obrazki, OK? Quote Link to post Share on other sites
Wojtek Tul 0 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Grajek ładne modele, na moje oko to okej, jedyne co bym dorobił to schodki przy mercedesie przy zderzaku. Quote Link to post Share on other sites
Maciek92 0 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Super trucki i naczepy Czy ja dobrze widzę, że na trzeciej fotce Magnumce lampy się świecą Quote Link to post Share on other sites
grajek 4 Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 a świecą się.. świecą Quote Link to post Share on other sites
grajek 4 Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 te schodki przy mercedesie, troche nie poszły tak jak miały, ale pracuję nad tym Quote Link to post Share on other sites
Super Moderator jawkers 159 Posted September 13, 2007 Super Moderator Share Posted September 13, 2007 Witam. Pozdrawiam jawkers. Quote Link to post Share on other sites
grajek 4 Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Jutro postaram się wrzucić kolejne zdjęcia, bardziej szczegółowe i przy lepszym świetle Quote Link to post Share on other sites
tornado 0 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Supcio Logo PEKAES'u namalowałeś czy to kalkomanie Quote Link to post Share on other sites
SmalTrak 0 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Magnumka wyszła Tobie bardzo ładnie. Lecz Actros.....nie za bardzo. Rażące błędy to: - Złe wycentrowanie przedniego znaczka na atrapie. - Nieprawidłowe schodki. - Pokrzywiony zbiornik paliwa (Czy to efekt zamierzony?). - "Plastusiowy" zderzak przedni. Resztę błędów idzie jeszcze "przebaczyć". Życzę powodzenia przy kolejnych "żółtkach". Quote Link to post Share on other sites
grajek 4 Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Logo Pekaesu zostało wycięte ploterem , można sciągnąć z neta logo zrobione w corelu dokładnie ze strony pekaesu, zanosisz do drukarni gdzie mają ploter i Tobie wykroją ..tornado Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts