dr.Watson 4 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Super, bardzo mi się podoba. SZACUN !!! Quote Link to post Share on other sites
Mierzu 7 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu. Nie do końca się z Tobą zgadzam jak i się okazuje z samym autorem pracy również. Gruz koło budynku nazwijmy kościoła może przecież pochodzić z innego budynku stojącego obok, którego autor nie umieścił na planie. Nie widzę również niczego dziwnego w tym, że latarnia jest zamontowana na budynku. Nigdzie przecież nie jest powiedziane, że to kościół czynny. Może był używany do innych celów niż religijnych. Tak ja to widzę. Quote Link to post Share on other sites
Gościu 0 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Gdzieś na fejsbuku cos mi pisałes po tych numberakch na wiezy skojarzyłem....no jak to ten sam wreck to yy...no ofkors zazdraszczam, ale yy...;) Quote Link to post Share on other sites
bożo wpożo 335 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Pogratulował wyróżnienia . Hejterzy tej dioramy - tym razem nie udało się Quote Link to post Share on other sites
Desaxe 10 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 w Grudziadzu - Veni, Vidi, V...ekhm, opadla mi szczena Dioramka w realu wyszla mega i fotki nie oddaja jej calego uroku moim zdaniem jeszcze raz gratuluje wyroznienia! Quote Link to post Share on other sites
Gerd 121 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Super praca - jak zwykle. Gratuluję. Quote Link to post Share on other sites
cloner16 2 Posted November 19, 2013 Author Share Posted November 19, 2013 Dziękuje wszystkim za komentarze! A wyróżnienie w Grudziądzu bardzo mnie podbudowało Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts