gdas 3 Posted March 4, 2018 Witam Mam model kartonowy Ził 157 STZ z Wołchowem i ten zielony coś mi nie pasuje , pytanie - jaki kolor użyć aby pasował do używanych w Polsce , a może ktoś posiada zdjęcia naszych pojazdów to chętnie przygarnę zwłaszcza wnętrze szoferki , mój mail gdas1@wp.pl z góry dzięki za wszelką pomoc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomek Mroczkowski 9 Posted March 4, 2018 Dowolny oliwkowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gdas 3 Posted March 4, 2018 A coś konkretniej , wszak to tez oliwkowy a na pewno taki kolor to nie był https://www.lokland.com.pl/pl/p/Farba-akrylowa-Model-Wash-Oliwkowy-35-ml%2C-Vallejo-76519/1176 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomek Mroczkowski 9 Posted March 4, 2018 Ostatnio znalazłem Gunze H52. Całkiem przyjemny odcień - kładłem go na goździka viewtopic.php?f=87&t=53496&start=30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adams M1A1 29 Posted March 5, 2018 Mam takie pytanie może mi ktoś pomoże. Czy samochód Ural 375D z wyrzutnią BM21 ma takiej samej długości ramę jak taki sam Ural 375D tylko skrzyniowy. Pozdr. A. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomek Mroczkowski 9 Posted March 5, 2018 7350 mm rama Urala 375D w wersji skrzyniowej, jak i z wyrzutnią. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adams M1A1 29 Posted March 6, 2018 Wielkie dzięki Tomku wiem na czym stoję . Pozdr. A. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrkur 10 Posted December 29, 2018 Szukam "papierów"na BTR 152..a szczególnie ciekawego malowania..chciałbym go zrobić "na polaka".. Quote Share this post Link to post Share on other sites