Keisyzrk 17 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 IS-2 z wczesnej serii produkcyjnej. Hamulec wylotowy jest "Be", wiem.. nie zwróciłem na niego uwagi a przy washowaniu wyszedł :/ Pigmenty przy mocowaniu półmatem trochę znikły. Miłego oglądania. Quote Link to post Share on other sites
rhinoceros 15 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) Oglądanie "miłe" Gratuluję kolejnego projektu! Warsztat robi wrażenie! Z każdym obejrzanym IS-em przekonuję się, że muszę swojego przemalować A Pan-cerny ma wytrzeszcz! Pozdrawiam! Edited January 14, 2014 by Guest Quote Link to post Share on other sites
dr.Watson 4 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Bardzo piękny model. Quote Link to post Share on other sites
Keisyzrk 17 Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Oglądanie "miłe" .....A Pan-cerny ma wytrzeszcz! Pozdrawiam! Dzięki. Nie jego wina, że taki się urodził Bardzo piękny model. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Desaxe 10 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Bardzo dobry, świetnie wymodulowane kolory i wg.mnie ze smakiem pobrudzone i pouszkadzane Quote Link to post Share on other sites
gorlock 46 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Bardzo mi się podoba. Jeden lepszych Józefów jakie ostatnio widziałem. Dobra robota. Quote Link to post Share on other sites
bazylms 356 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Chciałbym tak umieć ruskie wozy malować. Quote Link to post Share on other sites
kacper 0 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Bardzo ładny Quote Link to post Share on other sites
Markuz 144 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Świetna robota. Józek super wymalowany i utytłany. Bardzo podoba mi się ten odcień zieleni. Możesz podać jakich farb użyłeś do malowania? Quote Link to post Share on other sites
Keisyzrk 17 Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 Bardzo dobry, świetnie wymodulowane kolory i wg.mnie ze smakiem pobrudzone i pouszkadzane Bardzo mi się podoba. Jeden lepszych Józefów jakie ostatnio widziałem. Dobra robota. Bardzo ładny Dzięki wielkie za pozytywny odbiór Chciałbym tak umieć ruskie wozy malować. Już mam ich trochę dość po tylu ruskach każdy doszedłby do niemałej wprawy. Świetna robota. Józek super wymalowany i utytłany. Bardzo podoba mi się ten odcień zieleni. Możesz podać jakich farb użyłeś do malowania? Kolory to Mr.Color od gunze, te celulozowe dedykowane dla ruskich nr. 136 Russian green(2) jako baza następnie rozjaśniany mieszanką z żółcią Mr.C nr.4 i Białą matową Tamiya. Rozjaśniałem w sumie 2 mieszankami. Ciemniejszą z przewaga zieleni i żółci nad białym i bardzo jasną z przewagą białego i żółtego na "oko" to robiłem jak zwykle Mieszane w leveling thinerze. Zaletą tych farb jest to, że nawet po położeniu błysku mocno się nie ściemniają i cieniowanie ładnie zostaje ale ten model lakieru błyszczącego nie widział na oczy. Z radzieckim sprzętem na razie koniec, babrać się będę w sandgelbach i olivdrabach aż mi się znudzą Quote Link to post Share on other sites
DARTH 0 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Piękny, szczególnie podobają mi się rozjaśnienia. Quote Link to post Share on other sites
babcia131 0 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Bardzo ładny .Taki naturalny. Quote Link to post Share on other sites
Keisyzrk 17 Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Piękny, szczególnie podobają mi się rozjaśnienia. Bardzo ładny .Taki naturalny. Dzięki Tydzień minął, dzięki wielkie za dobre słowa i opinie To teraz muszę się jeszcze bardziej starać a coś pershing w 1:48 idzie jak krew z nosa. Quote Link to post Share on other sites
erolo2000 1 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Wow ! Model Jak prawdziwy Robi pozzzzzzzzytywne wrażenie - czapki z głów kolego ..szkoda ,że człek tak nie umie , P.S. Dlaczego go sprzedajesz na allegro ? Quote Link to post Share on other sites
Mierzu 7 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Ślicznie ubrudzony, Bardzo dobre zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
templess 0 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Są czołgi tóre lepiej wyglądają sponiewierane. Tego zrobiłeś super . Numery na wieży to ideał. Ale z lampą kolego nie za bardzo wyszło. Ale to szczegół przy całości. Quote Link to post Share on other sites
Keisyzrk 17 Posted January 25, 2014 Author Share Posted January 25, 2014 Są czołgi tóre lepiej wyglądają sponiewierane. Tego zrobiłeś super . Numery na wieży to ideał. Ale z lampą kolego nie za bardzo wyszło. Ale to szczegół przy całości. Cóż pokryłem plastik szlagmetalem i tyle w temacie, po półmacie przestał ładnie błyszczeć wiem płasko to wygląda, mogłem się postarać pokombinować. Quote Link to post Share on other sites
sickboy69 0 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Podoba się i to bardzo. Quote Link to post Share on other sites
daemonofpaindm7R 0 Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 mega dobry Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts