Adrianowro 5 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Witam Jako że ostatnio mam tendencje do utykania z projektami w połowie, raczej się nie udzielam na forach.... Na fali serii książek z uniwersum "Metro 2033" tworzę sobie wycinek wieżowca ze stalkerem w roli głównej.... Na drewnianym szkielecie wylałem ze szpachli kolumny, piętra to drut i styrodur.... Roślino/korzenie to sznurek, drut i korzenie ...(bedzie tego wiecej ) Na dole powinna być woda w przyszłości.... Schody na bardzo wczesnym etapie....... Quote Link to post Share on other sites
bazylms 315 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Twoje prace są niezwykle atrakcyjne. Widzę że porzuciłeś chwilowo WWI na rzecz future. Quote Link to post Share on other sites
Bengal 370 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Super bardzo mi się podoba taki klimat Quote Link to post Share on other sites
Adrianowro 5 Posted December 23, 2014 Author Share Posted December 23, 2014 Twoje prace są niezwykle atrakcyjne. Widzę że porzuciłeś chwilowo WWI na rzecz future. IWW czeka na piechotę francuską którą raczono wykupić Quote Link to post Share on other sites
Dżejrosz 0 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ja bym bardziej widział troszkę inne kolory niż zieleń na te roślinki , a przynajmniej nie aż tak soczystą . Quote Link to post Share on other sites
Adrianowro 5 Posted December 23, 2014 Author Share Posted December 23, 2014 Ja bym bardziej widział troszkę inne kolory niż zieleń na te roślinki , a przynajmniej nie aż tak soczystą . Potem bedzie gaszona filtrami Quote Link to post Share on other sites
Adrianowro 5 Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Montaż schodów i części roślinności. Malowanie detali i maskowanie baboli..... Quote Link to post Share on other sites
bazylms 315 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Coraz ładniej. Widzę że motyw czaszki przewija się nawet w przyszłości, he, he. Quote Link to post Share on other sites
Pomidor 0 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Pozorant zapewne z zestawu Object 279 Takoma? Quote Link to post Share on other sites
Adrianowro 5 Posted December 31, 2014 Author Share Posted December 31, 2014 Pozorant zapewne z zestawu Object 279 Takoma? Dokładnie Dalsza walka z roślinnością ..... Quote Link to post Share on other sites
Super Moderator Reflect 8 Posted January 1, 2015 Super Moderator Share Posted January 1, 2015 Świetnie! Na prawdę świetnie! Widziałem już trochę na FB i bardzo się cieszę, że będziesz tutaj relacjonował swoje boje. Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na kolejne etapy! pozdrawiam serdecznie Christian Quote Link to post Share on other sites
adamkijak 21 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Złapałeś mnie na haczyk już w pierwszym poście tymi schodami. Postęp świetny. Quote Link to post Share on other sites
Adrianowro 5 Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 Kolejny etap , mchy , szczury , czaszka itp.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts