skala72 0 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Quote Link to post Share on other sites
cruenzo 0 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 a ja się tylko zapytam...cóż to ma być? Bo figurki to są tylko z nazwy. szkoda, że producent pokpił temat :-( Quote Link to post Share on other sites
ArtMac 0 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 To ja tobie odpowiem, gów.. z banderolką. Większego szitu nie widziałem (ale kupiłem). Figurki z lat '60-'70 są dużo lepiej wykonane. Gdyby nie była to seria, to bym nie kupił żadnego zestawu figurek. Quote Link to post Share on other sites
skala72 0 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Oj tam, oj tam. Ja też mam i nie płaczę Chodź lepiej po tego Boforsa z ACE, bo chyba ich już nie będzie, Alexiej wycofał go z oferty. Quote Link to post Share on other sites
empeck 0 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Oj tam, oj tam. Ja też mam i nie płaczę Chodź lepiej po tego Boforsa z ACE, bo chyba ich już nie będzie, Alexiej wycofał go z oferty. Uff, to dobrze, że zdążyłem zamówić. Mam nadzieję, że w poniedziałek wyślecie. ;) Quote Link to post Share on other sites
skala72 0 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Oj tam, oj tam. Ja też mam i nie płaczę Chodź lepiej po tego Boforsa z ACE, bo chyba ich już nie będzie, Alexiej wycofał go z oferty. Uff, to dobrze, że zdążyłem zamówić. Mam nadzieję, że w poniedziałek wyślecie. ;) Si Sinior, jest już zapakowany i wylatuje w poniedziałek razem z resztą bandy Quote Link to post Share on other sites
empeck 0 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Si Sinior, jest już zapakowany i wylatuje w poniedziałek razem z resztą bandy Świetnie, dzięki! Quote Link to post Share on other sites
pioter 0 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Tragedia, gdyby przynajmniej byly z plastilu daloby sie cos przestrugac Quote Link to post Share on other sites
skala72 0 Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Oj tam, oj tam. Widzieliśmy gorsze Dwa dni pracy skalpelem i można z nich coś zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts