elvin101 0 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Witam, jestem studentem Architektury Wnętrz. W tym roku robię dyplom poświęcony aranżacji wnętrz pociągu Pendolino. Od półtora tygodnia jestem zlewany przez PKP Intercity w sprawie nadesłania mi jego planów. Mam naprawdę wielką prośbę do Was - jeżeli ktoś jest w posiadaniu nawet planów podglądowych prosiłbym o ich nadesłanie do mnie albo jak ktoś się orientuje gdzie indziej mogę ich szukać proszę o kontakt. Moj email: elvin.mazur@gmail.com Z góry dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Constructor 2 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Pytać PKP o plany, to tak jak pytać użytkownika lokalu o dokumentację projektową? O ile mi się wydaje, to prościej pisać do producenta Pendolino - chyba Fiat Ferroviaria. Quote Link to post Share on other sites
Adams M1A1 52 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Fiat Ferroviaria został przejęty przez francuskiego Alstoma więc to bardziej tam.. Pozdr. A. Quote Link to post Share on other sites
Arturo 1 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Producent też oleje. Trzeba wykazać się inicjatywą i dogadać, by np. na tory postojowe się dostać i robić fotki i pomiary. Albo na stacjach, gdzie dłużej stoi. Quote Link to post Share on other sites
Constructor 2 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Fiat Ferroviaria został przejęty przez francuskiego Alstoma więc to bardziej tam.. Pozdr. A. a nie odwrotnie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts