Mitrandir 423 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) A ja tam się cieszę, że też wróciłeś... Jakiego byś na to nie miał zdania Edited November 21, 2019 by Mitrandir Quote Link to post Share on other sites
Adams M1A1 53 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Dobrze że wróciłeś, koniec jakichś tam fochów . Jesteś po prostu potrzebny na tym forum i tyle. Miałem ostatnio problem z mundurami Luftwaffe ( konkretnie chodzi o Messertruppen flak) i dzięki Twojej pomocy ( via Greif) nieco się rozjaśniło( Wielkie Dzięki) . Także nie marudzić i ludziom pomagać, mam jeszcze dużo niejasności nt. tego Messertruppen. Pozdr. A. 1 Quote Link to post Share on other sites
7urgen 12 Posted October 11, 2020 Author Share Posted October 11, 2020 (edited) Sekcja (wyrzutnia z obsługą) ze Schweres Werfer-Regiment 1.- Krym, lato 1942. Nie brudziłem, nie syfiłem. Jak zbudowane tak przedstawione. Edited February 23 by 7urgen 1 Quote Link to post Share on other sites
7urgen 12 Posted October 11, 2020 Author Share Posted October 11, 2020 (edited) Spadochroniarze z 4. Fallschirmjäger Mörser Bataillon/ 4. Fallschirmjager Division z 8.cm Granatwerfer 34.- Anzio marzec/kwiecień 1944. Tutaj jest trochę brudzenia ale w tym świetle nie było mozliwości wyeksponowania. Edited February 23 by 7urgen 1 Quote Link to post Share on other sites
push-up78 141 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Noo fajni ci rekonstruktorzy. Quote Link to post Share on other sites
M.A.V. 431 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 rewelacyjni figuranci ta lorneta nożycowa pierwsza klasa - z jakiegoś "wzornika" robiłeś czy wg zdjęć "na oko" ? Quote Link to post Share on other sites
Baas ArK 118 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Moździerzowcy wyluzowani. Kawa, papierosek, schnaps... . Te granaty tez jakieś specjalne, że tak na poduszce. Quote Link to post Share on other sites
7urgen 12 Posted October 11, 2020 Author Share Posted October 11, 2020 @Push- up 78: Dziękuję. @M.A.V: Lorneta, moździerz, Nebelwerfer 28/32cm 41. są wykonane z zestawów do sklejania. @Baas ArK: dwa granaty na workach z piaskiem na wypadek potrzeby szybkiego użycia. Pozostałe w zamkniętej skrzynce. Skrzynka otwarta na kilku zdjęciach tylko dla prezentacji wykonania. Worki z piaskiem pod podstawą dla utrzymania stabilności podczas strzelania. Czasami jeden z działonu klęcząc przytrzymywał podstawę. Quote Link to post Share on other sites
mig 310 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Figurki to nie moja bajka. Wykonanie super Quote Link to post Share on other sites
7urgen 12 Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 (edited) No to pewnie teraz zakoczę ale Jurgen zaczął coś całkowicie z innej bajki... Moja prywatna wizja Stalkera. wszelkie nieścisłości proszę zrzucić na karb mojej wyobraźni. Edited February 23 by 7urgen 1 Quote Link to post Share on other sites
M.A.V. 431 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 eeee fajny Iwan !! nieżle wyszedł ten SWD Quote Link to post Share on other sites
Polski_Czołgista 0 Posted January 26 Share Posted January 26 Spoko to wygląda ale ta optyka na SWD trochę za bardzo w stronę kolby chyba? Z takim ustawieniem Iwan chyba piratem zostanie Quote Link to post Share on other sites
7urgen 12 Posted February 23 Author Share Posted February 23 (edited) @Polski_Czołgista Raczej masz rację. Na szczęście jest regulowane więc moge przesunąć do przodu. Ostatni projekt- logo na zdjęciach wyjaśnia wszystko. Edited February 23 by 7urgen Quote Link to post Share on other sites
7urgen 12 Posted February 23 Author Share Posted February 23 (edited) I szybki powrót do II wojnyświatowej i luftwaffe. Żołnierz Baubataillon (batalionu budowlanego) Luftwaffe. Okres do 1941. Edited February 23 by 7urgen 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts