niedzwiedz2o 0 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Z wielką dumą wstawiam fotki ukończonego modelu. Z dumą ponieważ jest to mój pierwszy "brudny" model do tego pierwszy raz używałem aerografu, suchych pigmentów itp. Szczerze mówiąc bałem się, że coś pójdzie nie tak ale od samego początku do końca to co chciałem udawało mi się zrobić bez komplikacji. Może nie każdemu przypadnie do gustu model zrobiony w takiej postaci ale ja jestem bardzo zadowolony:) Pewnie jeszcze po jakimś czasie coś dodam albo poprawie ale to będą kosmetyczne sprawy. Jakość zdjęć słaba ale póki co nie mam nic lepszego.. Quote Link to post Share on other sites
spiton 182 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Wyglada super. Z daleka.. Z bliska mam nadzieje równie dobry ,-)) Quote Link to post Share on other sites
niedzwiedz2o 0 Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 Dzięki:) Postaram się zrobić lepsze zdjęcia. Ten aparat strasznie gubi ostrość. Im bliżej modelu tym bardziej obraz rozmazanu ale z bliska też jest ok;) Quote Link to post Share on other sites
Grubyjg 0 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Moim zdaniem elegancko. Fajnie to wygląda i nie jest przesadzone to brudzenie. Przypomina trochę auta z alaski które przez cały sezon nie były myte. Quote Link to post Share on other sites
hemi303 0 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Moje zdanie znasz ( było już o tym w warsztacie) wyszedł super. Bardzo mi się podoba. Dorób mu fajną dioramę i zapodaj tytuł w stylu TRANSFORMERS i będzie mega. Quote Link to post Share on other sites
mikemc 184 Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Mi sie podoba. Quote Link to post Share on other sites
niedzwiedz2o 0 Posted December 17, 2015 Author Share Posted December 17, 2015 Dziękuję za miłe słowa.. jakas dioramka faktycznie by mu sie przydała.. myslalem o jakiejs starej amerykanskiej mini stacji z dystrybutorem Quote Link to post Share on other sites
Mark666 0 Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Sam model i jakość wykonania podoba się. Ale ten syf na nim już nie. Quote Link to post Share on other sites
Marcin M. 192 Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 A mnie właśnie taki truck w stylu post apo bardzo się podoba. Nawet sama kabina na jakimś złomowisku fajnie by wyglądała. Gratuluję. Udany. Quote Link to post Share on other sites
maniekx6 3 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Też przyłączam się do zachwytów , jak dla mnie ala MAD MAX . Quote Link to post Share on other sites
niedzwiedz2o 0 Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Trochę wyraźniejsze zdjęcia Quote Link to post Share on other sites
Gerd 109 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 genialny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts