Przemo1CK 0 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Witam Może ktoś z modelarzy jest mechanikiem samochodowym. Chodzi o busa - Fiat Ducato 2.2 JTD (silnik PUMA od Forda). Jeśli ktoś może pomóc proszę o kontakt. Pozdrawiam Przemo Quote Link to post Share on other sites
Przemo1CK 0 Posted July 20, 2016 Author Share Posted July 20, 2016 po to jest ten dział, idealny na takie pytania. Pytam modelarzy, mechaników znam, tylko nikt nie wie co dalej :P Quote Link to post Share on other sites
enten 136 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Atlis, akurat ja kręcę śrubkami Quote Link to post Share on other sites
Marak 53 Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 ...Może ktoś z modelarzy jest mechanikiem samochodowym. Chodzi o busa - Fiat Ducato 2.2 JTD (silnik PUMA od Forda)...Może napisz o co chodzi. Syn ma sklep motoryzacyjny. Kilku mechaników zaopatruje się u niego, więc można wrzucić temat. Quote Link to post Share on other sites
Tremac 0 Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 A może ktoś na forum Fiata jest modelarzem? Bo ja bym tam spróbował. Jak Ci się pralka zepsuje piszesz na forum akwarystów, bo może ktoś tam lubi pralki? ;) Kto pyta nie błądzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts