naosi2 0 Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 (edited) Witam Przedstawiam wam kolejny model. Volvo prosto z pudła. Niestety model ma kilka wad, ale mam nadzieje że w następnych projektach będzie lepiej. Jedynie co zostało zmienione/dodane: Wycięte otwory w atrapie, zmieniona podłoga, wycięte drzwi oraz dodany mechanizm podnoszenia kabiny. Jest to mój pierwszy model w którym użyłem weathering`u. Podstawka wykonana z maty firmy polak oraz płyty betonowe z masy gipsowej. Edited May 6, 2018 by Guest Quote Link to post Share on other sites
enten 126 Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 W niektórych ujęciach jak prawdziwy. Jedynie nowe opony mi się rzuciły w oczy. Dla mnie świetnie! Quote Link to post Share on other sites
Marak 51 Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 To samo odczucie, co kolega Enten. Opony absolutnie nie pasują do reszty. Jeśli nie dasz rady ich spiłować, to przynajmniej domaluj jakieś błoto itp. Reszta, co prawda nie moja bajka, ale wygląda super. Czy ten stopień z blachy ryflowanej był w zestawie? Quote Link to post Share on other sites
naosi2 0 Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 Postaram się zrobić coś z oponami lecz zdjęcie z felg graniczy z cudem ponieważ ranty są całkowicie inne niż nowe wersje italeri. Co do stopni to jest zwykły plastik lecz zostały wycięte otwory wiertłem 1mm, pomalowane na srebrno i puszczony wash. Quote Link to post Share on other sites
Super Moderator jawkers 161 Posted December 24, 2016 Super Moderator Share Posted December 24, 2016 Postaram się zrobić coś z oponami Ja bym z kilku opon spuścił powietrze. Uwielbiam takie opuszczone pojazdy. Mam kilka ciężarówek i chyba zrobię z nich takie "zwraczone piękności". Quote Link to post Share on other sites
isz007 0 Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Co.... lub kto... zjadło mu tak fotel?!? :) Model bardzo fajnie się ogląda... Fajnie to zrobiłeś Quote Link to post Share on other sites
WojtosDK 10 Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Super, w niektórych momentach jak prawdziwy Quote Link to post Share on other sites
naosi2 0 Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 Wielkie dzięki za komentarze Quote Link to post Share on other sites
szymon235 0 Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 tylko na przednim prawym kole brakuje tej nakrętki na piaście koła A tak ogólnie to baja Quote Link to post Share on other sites
naosi2 0 Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 Dekielek już jest przyklejony. Zapomniałem na początku napisać ;) Quote Link to post Share on other sites
Marak 51 Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Postaram się zrobić coś z oponami lecz zdjęcie z felg graniczy z cudem ponieważ ranty są całkowicie inne niż nowe wersje italeri. Co do stopni to jest zwykły plastik lecz zostały wycięte otwory wiertłem 1mm, pomalowane na srebrno i puszczony wash. Tak myślałem, że nie dasz rady ich zdjąć, dlatego pisałem by je tylko przybrudzić, ewentualnie możesz miejscami trochę spiłować by wyglądały jak używane. Odnośnie stopni, to źle się wyraziłem. Chodziło mi o ten podest z blachy ryflowanej za kabiną. Quote Link to post Share on other sites
naosi2 0 Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 To również plastik i tak samo potraktowany jak stopnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Pan_Szczepan 0 Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Bardzo podobają mi się takie pojazdy. Quote Link to post Share on other sites
Darkin 3 Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Piękny wrak Quote Link to post Share on other sites
naosi2 0 Posted May 6, 2018 Author Share Posted May 6, 2018 Foty poprawine Quote Link to post Share on other sites
sąsiad_squad 0 Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Jak na pierwszy, rewelacja ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts