Marwaw 2 Posted November 28, 2017 Author Share Posted November 28, 2017 No, to ja dotarłem do końca. Galeria: viewtopic.php?f=258&t=60080 Serdeczne dzięki za wspólną zabawę. Jak zwykle było super! Quote Link to post Share on other sites
Adamo722 94 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Gratuluję wyszło super. Pozostaje tylko zazdrościć takiej pracy, umiejętności i takiego efektu. Quote Link to post Share on other sites
cooper69 17 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Gratuluję wyszło super.Pozostaje tylko zazdrościć takiej pracy, umiejętności i takiego efektu. Bosze... Jak to jest super (delikatnie rzecz ujmując samo malowanie jest zaprzeczeniem precyzji - np. "okna" holownika) to nie wiem co by Ci się stało jakbyś zobaczył porządny model. Quote Link to post Share on other sites
zloty 234 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Ujęcia z poziomu wody dobrze wyglądają.Ogólnie b.fajna scenka,wszystko trzyma się kupy. Gratulacje. ps:Jesienna deprecha chyba zebrała żniwo wśród stoczniowców.Dwa dni do końca,jedna galeria i nie zapowiada się bynajmniej jakiś wysyp,cienko. Quote Link to post Share on other sites
Janisz 8 Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Jak żywy ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts