Marwaw 2 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Warsztat TUTAJ Stwierdziłem, że lepszych zdjęć przy tej pogodzie nie jestem w stanie zrobić, więc prezentuję, to co uzyskałem po dwóch dniach pstrykania zarówno aparatem jak i smatrfonem: Więcej zdjęć jest tutaj: http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&gid=54&Itemid=44 Drobna niespodzianka. Zapraszam teraz na mini wernisaż pt. "USS Mount Whitney w malarstwie europejskim" : Jak widać artyści zaprezentowali różne style i różny poziom, cieszę się, że nawet sam Vincent van Gogh nas odwiedził Tak na poważnie, wszystkim dziękuję za wspólną super zabawę i spędzony razem czas. Quote Link to post Share on other sites
filipsg 100 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Zasłużone pierwsze miejsce, gratulacje Quote Link to post Share on other sites
Hamman 0 Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Gratulacje. Quote Link to post Share on other sites
Marwaw 2 Posted January 8, 2018 Author Share Posted January 8, 2018 Dzięki wszystkim za oddane na mnie głosy. Przyznaję się, że wynik konkursu był dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem. Moim faworytem był ORP Nurek Marudka i byłem niemal pewien, że to on zajmie I miejsce. Dobrze, że się z nikim nie założyłem i nie obstawiłem tego u jakiego bukmachera Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts