zloty 49 Posted January 23, 2018 Myślałem żeby się przyczaić z tym Arbuzem do kolejnego konkursu,ale pękłem. Zamysł jest taki aby powstał samolot podchodzący do lądowania z wysuniętym podwoziem,klapami i lotkami.Zestaw Zvezdy na to pozwala i żal nie wykorzystać. Mam trzech delikwentów na oku. Oto moje typy:Słoneczny Pan Mordoru Junior Czerwony Kapturek Jaki się samolocik szanownym forumowiczom najbardziej podoba? Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipsg 19 Posted January 23, 2018 Zdecydowanie czarny Quote Share this post Link to post Share on other sites
milczacy 17 Posted January 24, 2018 Zelandczyka wybieram i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
donalyah00 21 Posted January 24, 2018 A ja zagłosuję na słonecznego - żółto-jajeczny kolorek może bardzo fajnie prezentować się na modelu. Pozdrawiam, Marek Quote Share this post Link to post Share on other sites
mig 89 Posted January 24, 2018 Pierwsze dwa malowania bardzo ładne. Bardziej mi się podoba Nowo Zelandczyk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
obłok 0 Posted January 24, 2018 Wybierz 1 Panie, wybierz 1 A skąd masz aż taki wybór kalek? Jeśli od Jona Ochoa to jak znowu zacznie się liczenie okienek i mu "naurągasz" jego psyche może nie wytrzymać i przestawi się na sprzedaż części prosto z pustyni... Co wtedy stanie się z "branżą airlinerów" w 144 - strach pomyśleć... Już widzę same zestawowe malowania w równych rzędach jak w Czarnobylu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jawkers 80 Posted January 24, 2018 Głosuję na słonecznego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Greif 51 Posted January 24, 2018 jawkers zdrajca :P, czarny ma być Quote Share this post Link to post Share on other sites
jawkers 80 Posted January 24, 2018 Czarne jest nudne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin Rogoza 8 Posted January 24, 2018 A ja zagłosuję na słonecznego - żółto-jajeczny kolorek może bardzo fajnie prezentować się na modelu. Popieram Quote Share this post Link to post Share on other sites
net_sailor 32 Posted January 24, 2018 Czarne samoloty są fajowskie! Chyba każdy o tym wie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milczacy 17 Posted January 24, 2018 No zloty, lituj się i gadaj co wybierzesz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baas ArK 21 Posted January 24, 2018 Jak to mówił Henio T.: "... to kraj ludzi wolnych i każdy może mieć samochód (samolot) jaki chce, pod warunkiem że będzie to czarny..." Quote Share this post Link to post Share on other sites
zloty 49 Posted January 25, 2018 No cóż,będzie tak jak chce większość. Zrobię Pana Mordoru Jr. @obłok,"problem" Jona niejako sam się rozwiązał,gdyż kalki na czarnego robią sąsiedzi zza wschodu.Swoją drogą Jon jest b.sympatyczna osobą która potrafi publicznie przyznać się do błędu a nie szukać wymówek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JeyBee 0 Posted January 25, 2018 Troszkę zaspałem ale popieram wybór czarnego moim skromnym zdaniem. . Będzie super. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zloty 49 Posted January 25, 2018 Jestem pod wrażeniem finezji zestawu Zvezdy; Sklejone skrzydło. Tak na marginesie,wewnętrzne "otwarte" powierzchnie mechaniki płata(sloty,klapy) to chyba w kolorze aluminium? Okna zaszpachlowane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kowal76 24 Posted January 27, 2018 Dla mnie ten żółty fajniejszy, ale już za póżno . Fajne te współczesne airlinery i co raz bardziej się do nich przekonuję . Quote Share this post Link to post Share on other sites
milczacy 17 Posted January 27, 2018 Jestem pod wrażeniem finezji zestawu Zvezdy;Sklejone skrzydło. Tak na marginesie,wewnętrzne "otwarte" powierzchnie mechaniki płata(sloty,klapy) to chyba w kolorze aluminium? Ja robię jasny szary C338. Tak jak skrzydła. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zloty 49 Posted February 1, 2018 z lewej mańki z prawej mańki Quote Share this post Link to post Share on other sites
zloty 49 Posted March 11, 2018 W silnikach pomimo zabiegów mających oddać użytkowanie,będzie mało co widać. Quote Share this post Link to post Share on other sites