WojtekzIna 0 Posted February 13, 2018 W imieniu ISMR i swoim chciałbym zaprosić wszystkich na naszą imprezę. Która w tym roku odbędzie się 19-20 maja. Przez lata podpatrywaliśmy, dyskutowaliśmy i słuchaliśmy Was aby wypracować model imprezy jaki w naszym odczuciu akceptujecie i dla tego nie przewidujemy wielkich zmian. Co nie znaczy, że jakieś nie nastąpią, ale o tym stopniowo będziemy informować. Np. rok temu wprowadziliśmy zapożyczony od naszych Wrocławskich kolegów system pieczątkowy informujący o pracy sędziów. Odebrane to zostało przez Was dobrze i będziemy to kontynuować. A co jeszcze ciekawego, dowiecie się wkrótce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawek_26869 7 Posted February 13, 2018 W imieniu ISMR i swoim chciałbym zaprosić wszystkich na naszą imprezę. Która w tym roku odbędzie się 19-20 maja. Przez lata podpatrywaliśmy, dyskutowaliśmy i słuchaliśmy Was aby wypracować model imprezy jaki w naszym odczuciu akceptujecie i dla tego nie przewidujemy wielkich zmian. Co nie znaczy, że jakieś nie nastąpią, ale o tym stopniowo będziemy informować. Np. rok temu wprowadziliśmy zapożyczony od naszych Wrocławskich kolegów system pieczątkowy informujący o pracy sędziów. Odebrane to zostało przez Was dobrze i będziemy to kontynuować. A co jeszcze ciekawego, dowiecie się wkrótce... Wojtku w dużą nazwę imprezy wkradł Ci się błąd ; mianowicie "zjadłeś" n Quote Share this post Link to post Share on other sites
rhinoceros 2 Posted February 13, 2018 Wojtku w dużą nazwę imprezy wkradł Ci się błąd ; mianowicie "zjadłeś" n Bo "tuzikowy" pochodzi od "Tuza"- "ASA". "Tuzik" to taki mały "AS", czyli "ASIK". To będzie impreza dla "Asików"! Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted February 13, 2018 No zjadłem :( to z biedy chyba, albo ze skąpstwa [Edit] Już poprawiłem Jednak pochodzi to od tuzina choć interpretacja rhinoceros'a bardzo mi się podoba Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kon_Bar 54 Posted February 13, 2018 No zjadłem :( to z biedy chyba, albo ze skąpstwa [Edit] Już poprawiłem Jednak pochodzi to od tuzina choć interpretacja rhinoceros'a bardzo mi się podoba To proponuję jeszcze podmianę kartonu z jajami na właściwy ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solo 252 Posted February 13, 2018 Jak nie idzie to nie idzie... 1 kopa, to 4 mendle, to 5 tuzinów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted February 13, 2018 Te dwa jajka to... jak by to napisać.... myślę, że większość je ma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solo 252 Posted February 13, 2018 Ważne żeby nie było wątpliwości. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted February 13, 2018 (edited) OK, zmieniłem, skoro tak czepiacie się jajek Solo dasz radę skończyć F-16 na nasz konkurs ? Edited February 13, 2018 by Guest Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solo 252 Posted February 13, 2018 To teraz jest 10 jajek plus 2. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted February 13, 2018 No śmieszne, ... nas nie stać na plus 500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
karambolis8 47 Posted February 13, 2018 Te dodatkowe dwa to taki symbol, żeby każdy wiedział, że ma przynieść swoje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted February 13, 2018 O !! i tej wersji się trzymajmy !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitrandir 150 Posted February 27, 2018 No Kury już nie ma(m)... to swoje przytargam Do zobaczenia Wojtuś Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokol 1 Posted February 28, 2018 No to KPM będzie... jajek i kur nie przywiezie ale Buta na pewno ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted March 1, 2018 No Kury już nie ma(m)... to swoje przytargam Do zobaczenia Wojtuś A wy tylko o jajkach, a tu atrakcje wam szykujemy. Ale spoko zrobimy coś z tymi waszymi jajkami... co powiecie na "Zderzacz Hadronów" No to KPM będzie... jajek i kur nie przywiezie ale Buta na pewno ;) Jajka Pod But Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted March 3, 2018 Mróz minus 10 stopni, a my na rynku w Inowrocławiu kręcimy kolejny spot reklamowy 12 Inowrocławskiego Konkursu Modelarskiego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted March 15, 2018 Mamy dla startujących niespodziankę. W sobotę 19.05.2018 od godziny 10:00 do 16:00 każdy startujący będzie miał prawo do lotu z balonem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karambolis8 47 Posted March 16, 2018 Tak samo jak kiedyś Hindem? ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrkur 11 Posted March 16, 2018 A może do dmuchnięcia w balon?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted March 16, 2018 Przepraszam, a czy dzisiaj jest 1 kwietnia ? U mnie słowo droższe pieniędzy i jak piszę nie pierwszego kwietnia to tak musi być ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stakor1 31 Posted March 16, 2018 A Mieetek będzie w tym roku?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted March 19, 2018 Mieeetek jest już stałym uczestnikiem naszej imprezy, I mogę dodać, że partner Mieeeetka też obiecał, że będzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtekzIna 0 Posted March 27, 2018 SAMOZWAŃCZE MISTRZOSTWA GALAKTYKI W CYMBERGAJA Mikołaj Rej napisał: A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają. Tak i my ogłaszamy wszem i wobec: A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż my nie gęsi i swoje miszczostwa mają Ogłaszamy więc, że w trakcie spotkania integracyjnego rozegrane zostaną MISTRZOSTWA GALAKTYKI W CYMBERGAJA Rozgrywki będą się odbywały według starych zasad: 1. Każdy zawodnik wystawia jednego gracza - 1 zł 2. Każdy zawodnik popycha gracza za pomocą grzebienia (wskazany czysty i z kompletnym uzębieniem) 3. Piłkę dostarcza organizator - 20 gr 4. Reprezentacja może liczyć od 1 zawodnika (indywidualny) do 5 zawodników (zespół-każdy zawodnik rozgrywa osobny mecz) 5. Mecz będzie się składał z dwóch połówek po 10 minut z przerwą ok 30 sek. 6. Nie będzie przeprowadzanych badań antydopingowych. 7. Zgodnie z zasadą zwycięzca bierze wszystko, Zwycięzca zabiera wszystkich graczy. Zgłaszanie reprezentacji do zawodów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lipcon 0 Posted April 12, 2018 A Mieetek będzie w tym roku?? Prowadzimy rozmowy z mini zoo w sprawie wypożyczenia Mieeeetka na czas konkursu. Na razie nie mamy informacji czy partner go przygarnie czy załatwiamy nocleg również Mieeeeetkowi. Quote Share this post Link to post Share on other sites