chudyhunter 433 Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Okręt ukończony już jakiś czas temu, jednak nie mogłem zabrać się za wykonanie galerii. Głównym powodem było to, że miałem nadzieję iz uda mi się wykonać zdjęcia aparatem, a nie telefonem. Niestety z zakupem aparatu będzie trzeba się wstrzymać i to na długi czas, tak więc fotki jak zwykle wykonane telefonem. Na tyle ile mogłem starałem się by były w miarę, a jak zwykle są zapewne "ciulowe". Zapraszam do oglądania. Quote Link to post Share on other sites
filipsg 100 Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Bardzo dobry... ten aparat w telefonie Ładny okręcik, ładny, podoba się. Ale ten łańcuch kotwiczny to jak jest malowany, bo wygląda jak goła blaszka? Za bardzo się świeci przy tak przybrudzonym okręcie. Quote Link to post Share on other sites
spiton 177 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Genialne Morze !!!! BARDZO mi się podoba !! Chyba najlepsze morze wykonane przez Polskiego modelarza, jakie widziałem!!Model również znakomity i świetnie-realistycznie pomalowany !! Quote Link to post Share on other sites
abtb 1,111 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Piękny! Zdjęcie z zapalniczką wymiata. Dodatkowy plus za opis w JĘZYKU POLSKIM A morze? W pierwszej chwili rzuciłem szmatę pod monitor żeby nic się nie wylało. Ślad torowy poezja Quote Link to post Share on other sites
Super_Hans 249 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Naiad świetny! To najlepszy Twój okręt w 1/700. Jedynie wash trochę zbyt brązowy.. lubię nieco więcej szarości. Co do morza. Nie podzielam entuzjazmu kolegów. Moje zdanie znasz... Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Dobrze że jest galeria - jest na co popatrzeć. Kawał ładnego modelu. Quote Link to post Share on other sites
witek@ 3 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Świetnie.Poproszę przepis na morze..... Quote Link to post Share on other sites
taltos1 12 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Model klasa, bardzo mi się podoba O witek@, dawno kolegi tu nie było, tylko pływacie z blackmanem w wowsie zamiast jakiegoś modela zbudować Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Pxxx 67 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Dobra robota! Idźcie tym kursem. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
chudyhunter 433 Posted October 5, 2018 Author Share Posted October 5, 2018 Dzięki Panowie Zdaje sobie sprawę z tego, że są jakieś tam niedociągnięcia, mniejsze lub większe, ale będę starał sie ich nie popełniać przy kolejnych pracach Quote Link to post Share on other sites
Szydercza Gała 329 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Fajny. Tylko ten rdzawy łosz psuje efekt. Woda zarąbista Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Jedynie wash trochę zbyt brązowy Tylko ten rdzawy łosz psuje efekt. Skoro takie miszcze to napisały to teraz też mogę dodać to czego nie chciałem pisać wcześniej żeby się nie kompromitować w razie czego - brONzowy wash to się do pojazdów pustynnych nadaje kolego . Quote Link to post Share on other sites
chudyhunter 433 Posted October 5, 2018 Author Share Posted October 5, 2018 Jedynie wash trochę zbyt brązowy Tylko ten rdzawy łosz psuje efekt. Skoro takie miszcze to napisały to teraz też mogę dodać to czego nie chciałem pisać wcześniej żeby się nie kompromitować w razie czego - brONzowy wash to się do pojazdów pustynnych nadaje kolego . Tak tak już wszystko wiem, niejaka Paynes Grey i te sprawy Quote Link to post Share on other sites
Szydercza Gała 329 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Tak tak już wszystko wiem, niejaka Paynes Grey i te sprawy I różne wariacje na jego temat kolego, bo to czasem trza rozjaśnić, czasem zniebieścić... itp...itd Quote Link to post Share on other sites
chudyhunter 433 Posted October 5, 2018 Author Share Posted October 5, 2018 I różne wariacje na jego temat kolego, bo to czasem trza rozjaśnić, czasem zniebieścić... itp...itd Aaa widzisz, dobrze wiedzieć! Dzięki za dobrą radę Przy okazji panowie WIELKIE DZIĘKI dla wszystkich za pomoc i udzielone rady w trakcie pracy nad Naiad'em, bo gdyby nie Wy, to pewnie gorzej by to wszystko wyszło. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Super_Hans 249 Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 A z jakiej wytwórni jest wasza Paynes? Zniebieścić piszesz... Moja już jest bardzo granatowa. Quote Link to post Share on other sites
chudyhunter 433 Posted October 6, 2018 Author Share Posted October 6, 2018 No właśnie ja mam takie wrażenie, że ta Payne grey od Van Gogha bardziej wpada w granat niż w szarość. W przypadku Prince of Wales mi to odpowiada gdyż dominuje tam zdecydowanie niebieski. Quote Link to post Share on other sites
Szydercza Gała 329 Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 No bo to jest taka fajna farba, co ma inne farby pod sobOM Quote Link to post Share on other sites
Gerd 107 Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Prezentuje się świetnie! Barwo, gratuluję udanej pracy! Najbardziej przemawiają do mnie najtrudniejsze elementy: woda i postacie załogi. Wyróżnienie przez Administrację tym bardziej nie dziwi. Quote Link to post Share on other sites
Super_Hans 249 Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 No to za główną. Quote Link to post Share on other sites
Bartosz.B 199 Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 I ode mnie gratulacje. Quote Link to post Share on other sites
zloty 233 Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Łódka jak się patrzy, ino solaris bez żadnej zmarszczki budzi niepokój ale i zachwyt. Quote Link to post Share on other sites
chudyhunter 433 Posted October 7, 2018 Author Share Posted October 7, 2018 Łódka jak się patrzy, ino solaris bez żadnej zmarszczki budzi niepokój ale i zachwyt. Coś w tym jest. Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko dalej dążyć do perfekcji Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Gratki za główną. Quote Link to post Share on other sites
xspace 0 Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Piękny. Dzięki detalowi, olinowaniu i malowaniu wyciągnąłeś z niego "głębię", a to nie częsty widok w 1:700, ba nawet w 1:350 to nie częsty widok. Gratulacje! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts