Flachenty 52 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 (edited) Dawno nic nie wrzucałem więc nadrabiam . Projekt krótko terminowy prosto z pudełka. Model ma "luźno" nawiązywać do dołączonego zdjęcia z epoki. Model malowany farbami Hataka sugerowanymi w instrukcji. Edited January 28, 2019 by Flachenty 4 Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Czasem taki projekt jest potrzebny. Ładnie, ale na zdjęciu od przodu widać że mu się trochę chłodnica ekła na jedną stronę. Quote Link to post Share on other sites
Flachenty 52 Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 Faktycznie. Coś uciekło Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Spoko, wada konstrukcji. Włosi lipną ramę zrobili . Quote Link to post Share on other sites
Bobek 234 Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Bardzo fajnie, dla mnie to co robisz to Modelarstwo prze duże "M". Zawsze miło patrzeć na dopieszczone modele. Quote Link to post Share on other sites
Mikolaj75 624 Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Elegansia Lancia... A mów tu ładnie, jak to się skleja i pasuje? Pytam, bo mnie trochę ta wersja z armatką zastanawia.. Quote Link to post Share on other sites
Flachenty 52 Posted January 29, 2019 Author Share Posted January 29, 2019 Generalnie całkiem przyjemnie i bezproblemowo. Quote Link to post Share on other sites
Panzer Machine 29 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Fajny! Quote Link to post Share on other sites
Rack 44 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Piękny brzydal. Dla mnie, to mistrzostwo, ile można wyciągnąć z przeciętnego modelu . Quote Link to post Share on other sites
Marcin1212 2 Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Fajny Quote Link to post Share on other sites
Stojkovic 272 Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Model elegancki, prócz logiki obić i przetarć. Szczególnie widać to na pace pojazdu. Podłoga nietknięta na środku, a jedynie piechurzy wydeptali pod ławkami. Domylam się, że ławki były składane i wieziono też cięższe ładunki na środku, które scierały powłokę. Podobnie mylę o dziwnych plamistych pozostałościach piaskowego na otwiranej klapie z tyłu. Quote Link to post Share on other sites
Irgr 37 Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 (edited) Cytat Podłoga nietknięta na środku, a jedynie piechurzy wydeptali pod ławkami. Eeee... znaczy że uważasz że te wydeptane, przetarte deski to te ciemno szare, a nietknięta farba to ta w kolorze drewna?? Edited February 7, 2019 by Irgr Quote Link to post Share on other sites
Stojkovic 272 Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 (edited) Wiesz co na zdjęciach wygląda to jak piaskowa farba kamuflażowa, a to ciemne to powycierane deski - ja tak to odebrałem patrząc na zdjęcia. Popatrz jak zlewa się ostatnie zdjęcie kolor burty od zewnątrz z deskami na pace. Więc odpowiadając na twoje pytanie - tak, tak odebrałem twoją pracę. Wyobrażałem sobie to bardziej tak: Edited February 9, 2019 by Stojkovic Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts