Jarekk 32 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 (edited) Dawno nie zaczynałem czegoś nowego, kolejka zaczętych coraz dłuższa, wiec padło na Raka. Baza to model Rosomaka IBG a reszta to żmudne dłubanie detali. Temat raczej na długi okres czasu. Na dzień dzisiejszy postępy jak widać: Edited March 16, 2019 by Jarekk 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Mikolaj75 668 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Bardzo lubię takie projekty, fotki startowe jak zwykle zapowiadają, że będzie super. Rozumiem Jarek, że nie ma większych problemów z dokumentacją? Quote Link to post Share on other sites
Hello 118 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Mi się już podoba . Nie możesz od razu robić dwóch wież , chętnie kupię . Uwielbiam takie seriale , dużo szczegółów poproszę . Pozdrawiam Hello Quote Link to post Share on other sites
Jarekk 32 Posted March 16, 2019 Author Share Posted March 16, 2019 (edited) 2 godziny temu, Mikolaj75 napisał: Bardzo lubię takie projekty, fotki startowe jak zwykle zapowiadają, że będzie super. Rozumiem Jarek, że nie ma większych problemów z dokumentacją? Planów modelarskich nie mam, ale mam sporo aby patrzeć, patrzeć i kombinować jak to wygląda. Szczególnie wnętrze wieży. Twoje pokazówki ze "szparki" przekonują mnie, że wszystko da się zrobić, tylko trzeba pomyśleć jak. Edited March 16, 2019 by Jarekk Quote Link to post Share on other sites
Bajor 0 Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Siemanko. Czy jest szansa na otrzymanie rozkroju albo pliku dxf albo stp? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts