chudyhunter 103 Posted April 30 (edited) Kolejny projekt został zakończony. Zajęło mi to 6 miesięcy i 10 dni, ale cieszę się że w końcu nastąpił koniec Zdjęcia jak zwykle robione telefonem, ale starałem się by jakoś w miarę wyglądały. Ogólnie jestem zadowolony z końcowego efektu, a Wy sami oceńcie. Pozdrawiam Edited April 30 by chudyhunter 5 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Super_Hans 137 Posted April 30 Dziwny pomysł na diorame okrętu, zainspirowany zdjeciem które okazało się fotomontażem... Tak, to wyglądało na początku. A potem bierzesz się za robotę, a niedowiarkom (w tym mnie) szczęka coraz bardziej opada. Rewelacja, Mariusz! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bazylms 124 Posted April 30 To jest super. Sam tak nie potrafię. Napatrzeć się nie można. P.s. Następnym razem zrób jedną linijkę przerwy między zdjęciami - będzie się lepiej oglądać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chudyhunter 103 Posted April 30 31 minut temu, Super_Hans napisał: Dziwny pomysł na diorame okrętu, zainspirowany zdjeciem które okazało się fotomontażem... Tak, to wyglądało na początku. A potem bierzesz się za robotę, a niedowiarkom (w tym mnie) szczęka coraz bardziej opada. Rewelacja, Mariusz! Hehe, czasem fajnie jest wpaść na jakiś głupi pomysł i z jakiegoś fotomontażu zrobić coś rzeczywistego 6 minut temu, bazylms napisał: To jest super. Sam tak nie potrafię. Napatrzeć się nie można. P.s. Następnym razem zrób jedną linijkę przerwy między zdjęciami - będzie się lepiej oglądać. Mówisz i masz, przerwy zrobione Dzięki Panowie !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zloty 50 Posted April 30 Ujmujący,malowniczy,pokazowy,pełnokrwisty Fusiak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szydercza Gała 62 Posted April 30 Mariusz, co tu dużo gadać, jest BYCZO, a opony robiOM robotę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotras 14 Posted April 30 Wygląda bardzo fajnie, kawał dobrej roboty. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej_LK 45 Posted April 30 Dla mnie rewelacja, chociaż zbliżeń nieco brak. Podziw i gratulacje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartosz.B 75 Posted May 1 Misiu co zrobił ten fotomontaż był by z siebie dumny 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Agillus68 0 Posted May 4 Super dioramka. Gratuluję pomysłu i dobrego wykonania. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
tlb 26 Posted May 7 Super wykonanie, super pomysł na dioramę. Krótko mówiąc całość genialna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bobek 113 Posted May 7 Nigdy nie kleiłem statku, wydaje mi się to strasznie trudne, po tym co tu widzę to potwierdza tylko moje przypuszczenia bardzo ładnie to wygląda Quote Share this post Link to post Share on other sites
chudyhunter 103 Posted May 7 Dzięki za wszystkie miłe słowa Bobek, to nie jest wcale takie trudne. Fakt, skala jest mała, ale można się przyzwyczaić Proponuję zacząć od czegoś prostego, a może Ci się spodoba. Ja sam zacząłem niecałe dwa lata temu robić okręty w 700. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spiton 106 Posted May 9 Przepiękna morska diorama. Wyszło rewalacyjnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chudyhunter 103 Posted August 4 21 lipca w Chełmży diorama zgarnęła dwie nagrody Puchar Burmistrza Miasta Chełma za najlepszy model seniora i nagrodę specjalną ISMR 3 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
LordDisneyland 25 Posted August 5 "21 lipca w Chełmży diorama zgarnęła dwie nagrody Puchar Burmistrza Miasta Chełma za najlepszy model seniora i nagrodę specjalną ISMR" I zasłużenie! Gratulacje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mierzu 6 Posted August 13 Nigdy nie ulepiłem okrętu, ale jak patrzę na Twój to sobie myślę, zrobię sobie taki! Po chwili namysłu stwierdzam: chyba nie zrobię, bo nie godzien jestem nawet patrzeć na Twoje dzieło! Rewelacyjny to mało powiedziane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Super_Hans 137 Posted August 13 3 godziny temu, Mierzu napisał: jak patrzę na Twój to sobie myślę, zrobię sobie taki! Popieram. 3 godziny temu, Mierzu napisał: Po chwili namysłu stwierdzam: chyba nie zrobię, bo nie godzien jestem nawet patrzeć na Twoje dzieło! Aut ne tentaris aut pérfice! Zobaczyłeś, teraz zacznij, rób, dokonuj!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
chudyhunter 103 Posted August 13 Jeszcze raz wielkie dzięki Panowie! 4 godziny temu, Mierzu napisał: Nigdy nie ulepiłem okrętu, ale jak patrzę na Twój to sobie myślę, zrobię sobie taki! Po chwili namysłu stwierdzam: chyba nie zrobię, bo nie godzien jestem nawet patrzeć na Twoje dzieło! Rewelacyjny to mało powiedziane. Mierzu, tutaj nie ma co się zastanawiać i myśleć. Trzeba robić! 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doody 2 Posted August 26 Świetny model. Gratulacje! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites