jawkers 80 Posted June 2 Witam. Taka odskocznia od modelarstwa. Jedni pływają w "World of Warships", inni latają w "War Thunder", jeszcze inni jeżdżą w "World of Tanks". A o ciężarówkach cicho. Czy gra ktoś w Euro Truck Simulator 2? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bengal 100 Posted June 2 Za mało czasu by sklejać i grać Quote Share this post Link to post Share on other sites
jawkers 80 Posted June 2 No tak, nie wszyscy mają czas na jedno i drugie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
enten 39 Posted June 2 Nie to żebym się licytować ale.... praca, 3 letnie dziecko, budowa domu, modelarstwo, WOT, rowerek... Na wszystko jest czas! Wystarczy chcieć i poukładać sobie to tak aby łączyć np. zabawę z dzieckiem z graniem w czołgi albo klejeniem modeli Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bengal 100 Posted June 2 Ale widziałem kiedyś na yt kanał (chyba Polaka) ale miał cały sprzęt kierownice, pedały i itp fajnie to wyglądało za mało tych godzin w dobie jednak Quote Share this post Link to post Share on other sites
enten 39 Posted June 2 Mało godzin w dobie ale nie znasz za to pojęcia "nuda" 😉 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bengal 100 Posted June 2 Nuda można określać wiele rzeczy.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jawkers 80 Posted June 2 Dokładnie jak się czas rozplanuje to można mieć różn3 hobby i czas dla rodziny. Też gram na kierownicy, fajna sprawa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monster3 5 Posted June 4 Ło Panie. Ile ja czasu spędziłem w ETS to głowa mała. Teraz oczywiście już mniej ale nadal od czasu do czasu ze znajomym w multi pojeździmy Quote Share this post Link to post Share on other sites
bodzio5432 0 Posted June 7 Grywam w ets2, choć ostatnio namiętnie w ats. Amerykańskie trucki to jednak jest to, długie, niepraktyczne, z bulgotem i świstem turbiny. Jeżdże na G920 wraz z shifterem i stojakiem wheelstand pro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monster3 5 Posted June 7 ATS nie mam ale w ETS-a można zorganizować jakieś multi. Szukaj na steamie Monster3 (awatar z Shelby GT500) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jawkers 80 Posted June 7 Powoli się ujawniają. 4 godziny temu, bodzio5432 napisał: Grywam w ets2, choć ostatnio namiętnie w ats. Amerykańskie trucki to jednak jest to, długie, niepraktyczne, z bulgotem i świstem turbiny. Jeżdże na G920 wraz z shifterem i stojakiem wheelstand pro. Czasami pojeżdżę sobie w ATS. Teraz będzie nowe DLC Waszybgton. Jeżdżę na G29. Godzinę temu, Monster3 napisał: ATS nie mam ale w ETS-a można zorganizować jakieś multi. Szukaj na steamie Monster3 (awatar z Shelby GT500) Jak najbardziej można pojeździć na multi. Może ktoś się jeszcze ujawni to się w przyszłości pomyśli. Wysłałem zaproszenie nick: jawkers (awatar Volvo). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monster3 5 Posted June 8 Będę przy komputerze to klepnę. Też jeżdżę na G29 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jawkers 80 Posted June 8 Ostatnio mam z G29 problem. Jadę, coś w niej nie styka jakiś przewód i nagle ona zaczyna się kalibrować. Wiadomo co się dzieje z ciężarówką i ładunkiem Muszę ją oddać bo jest na gwarancji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monster3 5 Posted June 8 Z moją na szczęście nic się nie dzieje. Wsio działa jak należy. Szkoda tylko że na lewarku nie zrobili żadnego przycisku jak na G27 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DamianosPL 8 Posted June 26 (edited) Ja gram w ets 2 i ats wszystkie dlc kupuje na premiere wielki fan ciężarówek. ETS 2 1 330 godzin ATS 178 godzin Link do profilu jak ktos chętny. https://steamcommunity.com/profiles/76561198129577383/ Edited June 26 by DamianosPL Quote Share this post Link to post Share on other sites
jawkers 80 Posted June 30 Witam. Kierownica okazała się sprawna, tylko USB ni nie łączyło w komputerze. Od tygodnie testuję TrackIr 5. Na razie wrażenia pozytywne Wcześniej jeździłem z Freetrack'iem ale bez porównania. Quote Share this post Link to post Share on other sites
catit 3 Posted July 23 ETS jest fajny, ale z DLC posiadam: Heavy Cargo Pack Special Transport Scandinavia Going East High Power Cargo Pack Quote Share this post Link to post Share on other sites