Tiger44 0 Posted August 18 (edited) Witam. Huragan w malowaniu SAAF, pilot Lt. Robert Kershaw (coś więcej http://armahobbynews.pl/blog/2018/10/13/dwoch-w-jednym-hurricane/). Sklejony zasadniczo prosto z pudła. Malowałem głównie pactrami, efekty, brudzenia etc to głównie środki AK i inwencja własna. Zapraszam do oglądania i krytyki; Pozdrawiam Edited August 18 by Tiger44 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fixer 15 Posted August 18 to moja krytyka będzie taka, że na tych zdjęciach g... widać 🙂 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tiger44 0 Posted September 7 Wrzuciłem przez forum, może niecawo lepiej Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebastain 28 Posted September 7 Zdjecia sa nierowno oswietlone, jest za malo swiatla i masz chyba wlaczony tryn HDR. Wylacz go i sprobuj zrobic zdjecia za dnia, na przyklad przy oknie, gdzie jest duzo swiatla dziennego ale zarazem rozproszonego. Model wyglada fajnie ale jak poprzednicy pisali, niewiele szczegolow widac. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
GreGG24 52 Posted September 9 Model sklejony poprawnie, ale moim zdaniem przesadziłeś z brudzeniem. Zwłaszcza od spodu. Te rozpryski nie trzymają się kupy. Zwłaszcza ubrudzone są wnęki podwozia. Quote Share this post Link to post Share on other sites