Hello 118 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Istnieje jakiś adres do GWH gdzie można poprosić o brakującą część ? Znalazłem stronę ale tam tylko pełno "krzaczków" . Wiem , że najpierw do sklepu . Wiem też , że firmy przysyłaja po prostu szybciej do domu , pomijając sklep . Pozdrawiam Hello Quote Link to post Share on other sites
Solo 556 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Szanse bliskie zeru. Quote Link to post Share on other sites
Hello 118 Posted September 8, 2019 Author Share Posted September 8, 2019 (edited) Jutro dzwonię do sklepu na literę p . Sprawdzajcie wszystko co powinno być w modelu , za taką cenę to części same powinny wyskakiwać z pudełka i się prezentować , jak modelki . Edited September 8, 2019 by Hello Quote Link to post Share on other sites
Grumpy 8 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Spróbuj napisać do nich: marketing@lionroarmodel.cn 1 Quote Link to post Share on other sites
Hello 118 Posted September 8, 2019 Author Share Posted September 8, 2019 A skąd masz ten e'mail ? Już pisze , ciekawe czy coś się uda zrobić ? Pozdrawiam Hello Quote Link to post Share on other sites
Grumpy 8 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Z ich strony www.lionroar.net Quote Link to post Share on other sites
ESP 51 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Mi ani na FB ani na podanego maila nie odpowiadają. A w dodatku nikt w Polsce nie mówi kto jest dystrybutorem.... Normalnie jakaś kontrabanda chyba... Quote Link to post Share on other sites
Solo 556 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Temat jest dobrze znany i przerabiany, nie wiem czy komukolwiek udało się od tego producenta cokolwiek uzyskać. Dla mnie sprawa jest proste: jeśli mi czegoś brakuje/coś jest uszkodzone w zestawie, z miejsca startuję z reklamacją do sprzedawcy, który mi z reguły albo przesyła brakującą/uszkodzoną wypraskę wziętą z innego pudełka (a sam to sobie rozlicza z dystrybutorem), ewentualnie każe mi czekać a sam załatwia reklamację u dystrybutora/producenta. i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym nie odstał tego czego chciałem. Naturalnie są producenci którzy nie robią problemów z reklamacjami składanymi bezpośrednio u nich, ale GWH do nich nie należy. Quote Link to post Share on other sites
KrzychuP 13 Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Nie chcę zakładać nowego tematu ,więc piszę tutaj.Zamówiłem na mojehobby.pl model plus farby.Wszystko jak zwykle starannie spakowane.No to siup model z farbami na półkę.Wczoraj zaczynam budowę skleiłem kilka elementów i zdziwienie nie ma dwóch rameczek po 5-6 elementów(raczej ważnych).Ciekaw jestem jak oni to rozpatrzą.Model toBritish medium tank Mk.A Whippet Menga. Quote Link to post Share on other sites
enten 126 Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Pewnie ramki z uzbrojeniem? Quote Link to post Share on other sites
KrzychuP 13 Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 3 godziny temu, enten napisał: Pewnie ramki z uzbrojeniem? Tak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts