cysior 1 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Witam. Nie bawiłem się w robienie podstawek ala dioramek z 10 lat. Na pewno mam obawy co do użycia żywicy UV jako wody. Nigdy "wody" nie robiłem. Most: wydruk 3D - kolega testował drukarkę Podstawa: hips 7x27cm Teren: styrodur XPS Quote Link to post Share on other sites
Seb 113 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Super obrus. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
cysior 1 Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 Nie obrus tylko cerata. Skoro tak Ci się podoba to będzie jej więcej ;) Quote Link to post Share on other sites
cysior 1 Posted February 8, 2020 Author Share Posted February 8, 2020 (edited) Jakoś tamiya XF wcale mi nie wychodziła matowo, więc lepiej jak dla mnie sprawdzają się pigmenty zmieszane z mod podge. Edited February 8, 2020 by cysior Quote Link to post Share on other sites
cysior 1 Posted February 8, 2020 Author Share Posted February 8, 2020 Zasiałem trawę. Myślę czy tam potrzebne jest jakieś drzewo. Pozostały mi eksperymenty z wodą; mam nadzieję, że nie spieprzę nią całości pracy.. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts