Peter_D 38 Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Nie jestem stałym bywalcem tego działu i raczej nie zanosi się by przyrost moich prac w ciągu roku zwiększył się o 1000% więc należy się cieszyć z tego co jest Poniżej przedstawiam to co udało mi się zmalować przez ostatnie 3 wieczory. Nie da się ukryć, że zapalnikiem były prace @Marcin M., który to Dyniaq stał się inspiracją i kopniakiem by wreszcie zdmuchnąć kurz z mojego egzemplarza. Jest to wersja 1.0 ponieważ planuję jeszcze dać oczom pewien poblask, ale boję się go zaczynać by czegoś nie zepsuć koncertowo Link do inboxa znajdziecie tutaj: https://www.galaxykits.com/inbox/dyniaq-captain-65mm-spellcrow/ 1 Quote Link to post Share on other sites
Marcin M. 154 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Ładny. Fajnie wyszły odblaski światła. Oczy bym przyciemnił, za to wnetrze paszczy - rozjaśnił, bo pustką zieje. Dobrze wyszedł. Quote Link to post Share on other sites
enten 126 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Świetnie zmalowana figurka! Czyja to produkcja? Quote Link to post Share on other sites
FAZZY_bez_humoru 16 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 3 godziny temu, enten napisał: Świetnie zmalowana figurka! Czyja to produkcja? spellcrow Quote Link to post Share on other sites
enten 126 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 znalazłem stronę producenta. Na stronie nie znalazłem tej figurki. https://www.spellcrow.com/szukaj.html/szukaj=dynia/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak Czy to własnoręcznie zrobione popiersie? Czy są gdzieś w PL dostępne? Quote Link to post Share on other sites
FAZZY_bez_humoru 16 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 tutaj masz: https://www.ebay.ca/itm/SPELLCROW-Dyniaq-Bust-SCULPTURE-PIRATE-PUMPKIN-JACKOLANTERN-MINI-RPG-EFFIGY-PDT/202526789735 wiem ze battle models z wybrzeża ma czasem jakieś spellcrowy w ofercie, może ci sprowadzą Quote Link to post Share on other sites
Marcin M. 154 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 2 godziny temu, enten napisał: Czy to własnoręcznie zrobione popiersie? Czy są gdzieś w PL dostępne? Napisz do nich, podadzą cene w PLN i bez problemu Ci wyślą. Quote Link to post Share on other sites
Peter_D 38 Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 W dniu 4.04.2020 o 09:52, Marcin M. napisał: Ładny. Fajnie wyszły odblaski światła. Oczy bym przyciemnił, za to wnetrze paszczy - rozjaśnił, bo pustką zieje. Dobrze wyszedł. Dzięki za opinię. Paszcza wyszła czarno na zdjęciu, nawet tego nie zauważyłem. W rzeczywistości jest ciemno brązowa. Oczy, będe pracował nad tym by delikatnie to zmienić i dodać poświatę w koło oczodołów. Zobaczymy jak wyjdzie. Quote Link to post Share on other sites
push-up78 130 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Mi się wydaje jednak ,że twoja praca jest ładniejsza od tej ze strony producenta.Nie ma co poprawiać jest elegancko.Poza tym zawsze coś można poprawić ale tak można w nieskończoność. Quote Link to post Share on other sites
Peter_D 38 Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 A to ten Dyniaq ma jakieś zdjęcia na stronie producenta? Nawet nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Marcin M. 154 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Na stronie spellcrowa był surowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts