bulik58 Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Jestem w trakcie budowy ww. transportera w ktorym wykorzystam m.in zestaw blach ET Model do szoferki , dlatego szukam zdjec wnetrza kabiny do Oshkosh M1070 HET gdzie widac wyposazenie oraz sprzet radiowy, ET dalo pare zywicznych dodatkow np. monitor, klawiature , CB i jakies radyjko ale bez jakichkolwiek fot.itp. Interesuje mnie rownierz w jaki sposob utrzymywana jest w pozycji podniesionej przednia czesc kabiny, gdyz planuje zamontowanie silnika z Real Model. Osobnym problem jest sposob wykonania wykladziny wygluszajacej , widzialem cos podobnego z foli aluminiowe lecz nie wiem w jaki sposob ja delikatnie pomarszczyc , z jakiego kleju korzystac. Za wszelkie info bede bardzo wdzieczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 A gdzie fotki???!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted May 17, 2020 Author Share Posted May 17, 2020 piotrkur -A gdzie fotki???!!.. ladnie to tak na blizniego Z fotkami z budowy powroce dopiero gdy bede mial komplet potrzebnych informacji, a narazie musze prosic administratora o przeniesienie do dzialu pytan i odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 3 godziny temu, bulik58 napisał: Osobnym problem jest sposob wykonania wykladziny wygluszajacej , widzialem cos podobnego z foli aluminiowe lecz nie wiem w jaki sposob ja delikatnie pomarszczyc , z jakiego kleju korzystac. Za wszelkie info bede bardzo wdzieczny W swoim Gromie robiłem ze sreberka od ferrero rocher (złote kulki) - mają fakturę posobną do tej wykładziny, po ostrożnym wyjedzeniu środka daje sie przyzwoicie rozprostować, i dobrze kształtuje się na elementach. Grzesiek Grabowski w swoim humvee korzystał ze sreberka z paczki fajek. Mój klejony na CA: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted May 18, 2020 Author Share Posted May 18, 2020 kryspacz - robiłem ze sreberka od ferrero rocher (złote kulki) - mają fakturę posobną do tej wykładziny, dzieki bardzo za pomysl, zawartosc obu opakowan napewno sie nie zmarnuje, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Grabowski Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Podobnie jak Kryspacz. Kleiłem na CA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted May 18, 2020 Author Share Posted May 18, 2020 dzieki kryspaczowi i Grzegorzowi temat maty wygluszajacej jest juz z glowy podobnie jak i temat obudowy silnika ,znalazlem 1 zdjecie ukazujace zawias podtrzymujacy, prawdopodobnie jest ona robiona z tworzywa . Otwarty pozostal temat wnetrza kabiny (elektronika) , moze ktos wie jaki typ radia bylo/jest montowane w HET , moze wtedy uda mi sie okablowac zalaczony zestaw, oraz pozostalo rownierz okablowanie silnika . Dzieki panowie za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts