RH 137 Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Kolejny z pięciu modeli zaczętych skończony .Marder I 7,5cm PAK 40/1 ayf Gw. Lr.S.(f) Sd.KFZ 135 1:35 RPM Normandia 1944 2 Quote Link to post Share on other sites
Rack 45 Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Bardzo efektowny model . Jak się składało?. Dużo pracy własnej, dodatków?. Quote Link to post Share on other sites
RH 137 Posted August 7, 2020 Author Share Posted August 7, 2020 D Cytat Dodatki to jedynie ,siatka i krzaczki .Co do skladalnosci to raczej nie będę się wypowiadał, taka na 4- .RPM raczej nie jest szczytem dokładności ,No ale z braku laku i kit dobry z tego co wiem to chyba Panda model coś takiego wypuściła .Myślę ze wypraski są lepsze jakościowo .Ale naocznie nie widziałem .Zresztą nie będę już nic zmieniał ,Tym bardziej ze z tej firmy mam jeszcze do zrobienia haubice 15 cm na tym samym podwoziu .I tyle w temacie Quote Link to post Share on other sites
M.A.V. 415 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 fajny tylko wg mnie ta "siatka" trochę psuje efekt... jak inspirowałeś się artboxem to powinieneś chociaż obciąć te boczne wąsy (na krawędziach siatki) Quote Link to post Share on other sites
spiton 177 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 ta siatka jest kompletnie nieprzekonująca...Niszczy efekt moim zdaniem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts