toled 254 Posted January 10 Author Share Posted January 10 A więc moi drodzy - nadeszła ta chwila. Po 2 miesiącach model gotowy:) Miło Was było tutaj gościć i czytać uwagi i opinie. Jutro postaram się ogarnąć foty. W modelarni sezon zimowo-modernizacyjny, więc z miesiąc nic nie będzie robione. Ale żeby nie było Wam nudno to mała ankieta - co następne: Toyota TS050 Hybrid (waloryzacja) BMW 2002 (PZP) Garbus (PZP / lekka waloryzacja) Lamborghini Diablo GT (PZP) Kawasaki Ninja H2R (Mocna waloryzacja) VW T1 Camper (PZP) Mercedes 170 Van z browaru - skala 1/35 (PZP) 2 Quote Link to post Share on other sites
jakub476 46 Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) Ja chce Diablo obejrzeć, o dziwo nawet go nie mam... Edited January 10 by jakub476 Quote Link to post Share on other sites
cayman 238 Posted January 10 Share Posted January 10 Brawo Ty. Quote Link to post Share on other sites
oliardi 12 Posted January 10 Share Posted January 10 Diablo:) Quote Link to post Share on other sites
Dorotka 369 Posted January 10 Share Posted January 10 Motor rób, a nie samochód Quote Link to post Share on other sites
cayman 238 Posted January 10 Share Posted January 10 25 minut temu, Dorotka napisał: Motor rób, a nie samochód Jestem za.!!! Quote Link to post Share on other sites
toled 254 Posted January 10 Author Share Posted January 10 Godzinę temu, Dorotka napisał: Motor rób, a nie samochód Cayman kończ Waść ten swój motór, tutaj tłumy żądają kolejnego Kawasaki Quote Link to post Share on other sites
BCI Batou 5 Posted January 10 Share Posted January 10 Jak dla mnie BMW albo Diablo. Chociaż T1 od Revella mam rozgrzebaną od dawien dawna i jakoś nie mogę się za nią wziąć, więc zmagania z tym tematem też chętnie bym zobaczył. Ale zrobisz, co będzie Ci pasowało. Quote Link to post Share on other sites
cayman 238 Posted January 10 Share Posted January 10 40 minut temu, toled napisał: Cayman kończ Waść ten swój motór, tutaj tłumy żądają kolejnego Kawasaki Mości Kolego, czekam na chrom Spaztix ,leci z USA bo mi tylko wydech został do zrobienia . Wszystko już czeka na ostateczny montaż. Quote Link to post Share on other sites
toled 254 Posted January 10 Author Share Posted January 10 Tradycyjnie jeżeli chcecie zmarnować swoje 47 minut, to nowy film wjechał Model spakowany, jutro go pomęczę przed obiektywem Quote Link to post Share on other sites
toled 254 Posted January 11 Author Share Posted January 11 Galeria gotowa. Jeszcze raz dziękuję za wizyty i komentarze Teraz przerwa, po przerwie wracam z Lamborghini Diablo GT w kolorze arancio atlas + waloryzacja blaszkami z Aoshimy. 1 Quote Link to post Share on other sites
tombie01 68 Posted January 12 Share Posted January 12 Gratuluję zarówno modelu jak i warsztatu Quote Link to post Share on other sites
slamacek 4 Posted January 12 Share Posted January 12 Wyszedł super! Ninję weź na biurko poproszę Quote Link to post Share on other sites
toled 254 Posted January 12 Author Share Posted January 12 38 minut temu, slamacek napisał: Wyszedł super! Ninję weź na biurko poproszę Ninję (co prawda h2 carbon, ale one nie różnią się tak mocno w budowie) robi Cayman i to ze świetnym efektem. Poniżej link do jego warsztatu. Sądzę, że moją H2R zrobię na wiosnę, jak uporam się z Diablo GT Quote Link to post Share on other sites
cayman 238 Posted January 12 Share Posted January 12 18 minut temu, toled napisał: Ninję (co prawda h2 carbon, ale one nie różnią się tak mocno w budowie) robi Cayman i to ze świetnym efektem. Poniżej link do jego warsztatu. Sądzę, że moją H2R zrobię na wiosnę, jak uporam się z Diablo GT W H2 carbon są dodatkowe osłony-owiewki przy deklach silnika , inny tłumik wydechowy , czacha ma jeden, lewy wlot powietrza oraz jest inna kolorystyka baku, błotnika przedniego i paneli bocznych. Quote Link to post Share on other sites
toled 254 Posted January 12 Author Share Posted January 12 6 minut temu, cayman napisał: W H2 carbon są dodatkowe osłony-owiewki przy deklach silnika , inny tłumik wydechowy , czacha ma jeden, lewy wlot powietrza oraz jest inna kolorystyka baku, błotnika przedniego i paneli bocznych. No to pisałem, że nie różnią się tak bardzo Niech ten spaztix w końcu przyleci, będzie można pokrytykować 1 Quote Link to post Share on other sites
cayman 238 Posted January 12 Share Posted January 12 Zastanawiam się nad przerobieniem układu wydechowego i wytoczeniem tłumika.? 1 Quote Link to post Share on other sites
toled 254 Posted January 12 Author Share Posted January 12 10 minut temu, cayman napisał: Zastanawiam się nad przerobieniem układu wydechowego i wytoczeniem tłumika.? Każda waloryzacja, która utrudni Ci życie, nam poprawi nastrój, a będzie wizualnie świetna jest dobrym wyborem 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts