Globerek182 3 Posted January 18 Share Posted January 18 Drogi Administratorze za posrednictwem Naszego fromu sprzedałem Panu Krzysztofowi nick Crimson King model su-24 . Do dnia dzisiejszego brak kasy i jakiegokolwiek kontaktu z jego strony > Prosze o zawieszenie jego , a ja ze swojej strony uruchomie organ Policja 1 Link to post Share on other sites
Grzes 532 Posted January 18 Share Posted January 18 Ale sprzedałeś i już wysłałeś? Link to post Share on other sites
Spotter 382 Posted January 18 Share Posted January 18 Jeżeli wysłałeś za pobraniem, to musisz czekać na kasę albo zwrot przesyłki, bo bez kasy nikt mu tego nie wyda. Jeżeli wysłałeś model na wiarę, że może kiedyś dostaniesz kasę, to sam sobie jesteś winien. Policja nic nie zrobi, bo niska szkodliwość społeczna. Link to post Share on other sites
RAV 167 Posted January 18 Share Posted January 18 12 minut temu, Spotter napisał: Jeżeli wysłałeś model na wiarę, że może kiedyś dostaniesz kasę, to sam sobie jesteś winien. Chyba jednak przesadzasz. 1 1 Link to post Share on other sites
mirage3 121 Posted January 19 Share Posted January 19 Niestety problem z tym gościem jest, niby było OK jedna partia zapłacona druga też i coś mnie podkusiło by wysłać 3 dodatkowe modele z następnej transzy żeby był do przodu na wysyłce... Do dnia dzisiejszego nie dostałem 230zł. Oczywiście w moim wypadku kontakt był ale na zasadzie "zapłaciłem ostatnio, masz na koncie" co było nieprawdą . Z gadki spoko ale co z tego... Ja nie polecam. A uczciwość wobec innych to jakaś elementarna cecha powinna być tym bardziej na forum gdzie większość ludzi w obrębie jakiegoś działu tematycznego się "zna". Moje 0,03 PLN. 1 Link to post Share on other sites
Super Moderator Marcin Rogoza 38 Posted January 19 Super Moderator Share Posted January 19 Zamykam, chyba wszystko już powiedziane Link to post Share on other sites
Recommended Posts