Xmen Napisano Wtorek o 09:00 Share Napisano Wtorek o 09:00 Zapraszam na ostatnią galerię. Model ukończony.Podczas budowy wykorzystałem dodatki firmy SBS ,Eduard i Xtradecal. Według producenta kalkomanii ma przedstawiać samolot z 404 "Buffalo" Squadron RCAF baza RAF Thorney Island Sussex 1941. Zdjęcia spodu nie ma bo nie ma co pokazać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 11:13 Share Napisano Wtorek o 11:13 Bardzo fajny model w rzadkim malowaniu. Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Wtorek o 11:18 Share Napisano Wtorek o 11:18 Fajny model. Ciekawe malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Wtorek o 18:27 Autor Share Napisano Wtorek o 18:27 Model trafił na półkę obok swojego starszego brata. Szósty model ukończony w tym roku. Jeden plus tak słabego wyniku to to że nie muszę robić podsumowania roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 18:40 Share Napisano Wtorek o 18:40 11 minut temu, Xmen napisał: Szósty model ukończony w tym roku. Jeden plus tak słabego wyniku to to że nie muszę robić podsumowania roku. Jak zaszaleję to będę miał dwa. I podsumowanie zrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Wtorek o 19:11 Share Napisano Wtorek o 19:11 Elegancki modelik. 42 minuty temu, Xmen napisał: Szósty model ukończony w tym roku. Ważne że jest, a czy 5- 10 to nie ma znaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Wtorek o 19:39 Share Napisano Wtorek o 19:39 Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Wtorek o 20:36 Share Napisano Wtorek o 20:36 Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano Wtorek o 23:28 Share Napisano Wtorek o 23:28 Bardzo ładny! A masz jakieś zdjęcia od spodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 05:08 Autor Share Napisano Środa o 05:08 (edytowane) 6 godzin temu, Szkodnik napisał: A masz jakieś zdjęcia od spodu? Nie mam i nie będę robił. Edytowane Środa o 05:35 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 05:38 Autor Share Napisano Środa o 05:38 Dziękuję wszystkim za komentarze i polubienia. Rok można uznać za zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 06:34 Share Napisano Środa o 06:34 54 minuty temu, Xmen napisał: Dziękuję wszystkim za komentarze i polubienia. Rok można uznać za zakończony. Jeszcze miesiąc, może jakąś maliznę wystrugasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 07:13 Autor Share Napisano Środa o 07:13 38 minut temu, barszczo napisał: Jeszcze miesiąc, może jakąś maliznę wystrugasz . Nie ma szans.Blenheima robiłem od sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Środa o 07:22 Share Napisano Środa o 07:22 1 godzinę temu, Xmen napisał: Dziękuję wszystkim za komentarze i polubienia. Dorzuciłem "serduszko" A model spoko 12 godzin temu, Xmen napisał: Szósty model ukończony w tym roku. 12 godzin temu, barszczo napisał: Jak zaszaleję to będę miał dwa. To ja chyba zwariowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 07:26 Autor Share Napisano Środa o 07:26 (edytowane) 7 minut temu, abtb napisał: To ja chyba zwariowałem To się nazywa nadmiar wolnego czasu. Tak już całkowicie na koniec. Gdyby ktoś planował budować ten model to polecam kupienie dodatków firmy SBS.Zwłaszcza silników i ich osłon.Można zaoszczędzić sporo pracy i czasu.Śmigła też są ładniejsze niż te zestawowe.Szkoda że nikt nie robi gondoli z km do Mk.IV bo ta z Airfixa ma tak zrobione otwory że lufy celują w ziemię. Edytowane Środa o 07:36 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi