marek d 32 Posted January 25, 2009 Author Share Posted January 25, 2009 Stan na dziś- kadłub zamknięty: ...jeszcze trochę szlifowania i ok. Quote Link to post Share on other sites
jachud3 0 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Ufff, już myślałem, że temat zamarł... Jak na razie zegary mnie dobiły extra wyszły wg mnie. Pracuj dalej! Quote Link to post Share on other sites
marek d 32 Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Ufff, już myślałem, że temat zamarł... ...więcej wiary dokleiłem skrzydła; po drodze dorobiłem siatkę w chłodnicy; rozwierciłem wydechy; oszklenie kabiny zamaskowane i pryśnięte kolorem wnętrza. Wbrew obawą ,mało szpachli poszło. Klejenie odbywa się metodą-naciągnij- ściśnij- podpiłuj-przyklej. Każdy element wymaga wielokrotnych przymiarek- luuubię tą robotę Quote Link to post Share on other sites
Lucas HS 0 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 luuubię tą robotę I dobrze, że robisz tak jak lubisz, to ważne Dobrze Ci idzie, jestem pod wrażeniem, super wyloty! Extra robota. Quote Link to post Share on other sites
marek d 32 Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Lukas HS-dzięki za dobre słowo, ale moja robota to minimalny standard, bez wodotrysków Quote Link to post Share on other sites
marek d 32 Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 W użyciu był "pan podkład" żona powiedziała że jeżeli jeszcze raz użyje tego czegoś to z reguły jest tolerancyjna Quote Link to post Share on other sites
Biskup 0 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 1. Tablica przyrządów -rewelacyjna!!! 2. Co to są te dziwne"przetłoczenia" na stateczniku poziomym ??? Myślałem, że były kryte płótnem. Jego ekscelencja Biskup pozwolił mi dzisiaj poserwowac po necie w Jego imieniu. Pozdrawiam Rychu-ministrant. Quote Link to post Share on other sites
marek d 32 Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 2. Co to są te dziwne"przetłoczenia" na stateczniku poziomym ??? Myślałem, że były kryte płótnem. . Pozdrawiam Rychu-ministrant. ...imitacja konstrukcji pokrytej płótnem, do szlifowania prywatnie- da się załatwić jakiś odpust? Quote Link to post Share on other sites
Biskup 0 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 prywatnie- da się załatwić jakiś odpust? takie sprawy załatwiam na priv ;-)) Quote Link to post Share on other sites
marek d 32 Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 Trwają prace malarskie: ...rano: ...po południu: ..ekscelencja nas opuścił, kto teraz będzie mnie motywował Quote Link to post Share on other sites
Marwaw 2 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Może ja? Bo fajnie Ci idzie, oby tak dalej Quote Link to post Share on other sites
jachud3 0 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Malowanko fajne Quote Link to post Share on other sites
marek d 32 Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Dziękuję Panowie za wsparcie- było potrzebne, traciłem wiarę w to co robię. Otwarta kurtyna i Wielki Finał już nie długo. ...zbieram wszystko w całość. Quote Link to post Share on other sites
jachud3 0 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ekstra fotka Czekam na galerię Quote Link to post Share on other sites
Michał_Kielce 0 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 O rzesz... świetna ta fota Quote Link to post Share on other sites
Spit 0 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Elegancki modelik się zapowiada, strasznie w Migu 3 podoba mi się ten wydłużony przód. Malowanie piękne, rozumiem pudełkowe. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Quote Link to post Share on other sites
krzychu-onisk 0 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Piękna robota Quote Link to post Share on other sites
marek d 32 Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Malowanie piękne, rozumiem pudełkowe. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Będziesz zawiedziony Zapraszam do galerii- modelik skończony. viewtopic.php?p=211590#211590 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts