misiek14pl 0 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Witam, posiada może ktoś zdjęcia, wnętrza kabiny, chodzi mi o taką scanie,: Zdjęcie z Allegro. Jak zły dział to proszę o przeniesienie Quote Link to post Share on other sites
Truckerek93 0 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Jeżeli się nie mylę jest to zwykła Rka, Ogół ten sam tylko tunel możne być wyższy, przez silnik zmontowany wyżej. No i day-cab. Quote Link to post Share on other sites
misiek14pl 0 Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Truckerek93, Ja bym potrzebował zdjęć podsufitki, i tunelu Quote Link to post Share on other sites
TomaszDudek 0 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 To chyba seria p ,wejdz sobie na strone scanii tam masz dział kabiny i masz rysunki . Quote Link to post Share on other sites
scaniafan 0 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Jeżeli się nie mylę jest to zwykła Rka, Ogół ten sam tylko tunel możne być wyższy, przez silnik zmontowany wyżej. No i day-cab. No pięknie mu doradziłeś... same błędy. To seria P albo G, a tunel nie jest wyższy bo silnik jest zamontowany wyżej, tylko dlatego ze kabina jest niżej zawieszona co widać gołym okiem (klamka jest zaraz nad błotnikiem). Kolego wejdź sobie na stronę Scanii jak radzi Ci kolega TomaszDudek, powinieneś coś znaleźć. Jeśli masz taką mozliwość to możesz udać się do serwisu Scani po prospekty, na pewno coś znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Trucknology 0 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 To jest Scania serii P ! Quote Link to post Share on other sites
Truckerek93 0 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 scaniafan powieś mnie... okej?? Quote Link to post Share on other sites
janex 0 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 scaniafan powieś mnie... okej?? Najlepiej jak byś się w ogóle nie udzielał na tym forum. Jak nie wiesz to nie udzielaj rad!! Quote Link to post Share on other sites
Trucknology 0 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 scaniafan powieś mnie... okej?? Najlepiej jak byś się w ogóle nie udzielał na tym forum. Jak nie wiesz to nie udzielaj rad!! Jestem za Quote Link to post Share on other sites
Truckerek93 0 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 .... Już nie będę wybaczycie?? czy będzie lincz?? P.S kiedy na tamtego postna napisałem?? Quote Link to post Share on other sites
Praetorian 2 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Spokój! Jak nie wiesz, to nie staraj się pomagać na siłę. Quote Link to post Share on other sites
EGONX 0 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Witam. Mogę ci trochę pomóc.Bo sam chce budować natej wersji SCANI.Masz zdjęcia tego środka.Jest to 3-ośka ,ale kabina ta sama. Jak coś ma być więcej to odpisz to sie poszuka. Cześć. Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 A tutaj sprawdzałeś?? http://www.autoevolution.com/truck-image/scania-p-series-2004/4228.html#image Quote Link to post Share on other sites
misiek14pl 0 Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 Dzięki, napewno pomogą te zdjęcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts