karambolis8 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Ile daleś za to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 Ok 160zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Póki co na magazyn czy startujesz z budową? Też byłem tym modelem zainteresowany, ciekawy jestem bardzo jak się będzie prezentował po złożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2016 Na razie nabiera mocy urzędowej ;) Męczę teraz Calfornię z Revella dla wprawy. Jakbyś chciał kalki do niego, to mogę odstąpić, bo malowanie będę robił inne. Zwykłe F40 bez kalek Shell można kupić taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Z kalkami pomyślę bo również widzi mi się bardziej czysty. Póki co obserwuję aukcje, może coś upoluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi