jackies13 Napisano 3 Grudnia 2009 Napisano 3 Grudnia 2009 Czy może ktoś opisać w jaki sposób zrobić przewody oraz gniazda łączące ciągnik z naczepą?Byłbym bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj
truckertom Napisano 3 Grudnia 2009 Napisano 3 Grudnia 2009 O, to ja się4 dołączam do prośby bo też mi się to przyda Cytuj
jackies13 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Napisano 3 Grudnia 2009 Zdaje się że takiego tematu jeszcze nie było więc koledzy bardzo prosze. Cytuj
Alvaro92 Napisano 3 Grudnia 2009 Napisano 3 Grudnia 2009 Przewody... Owija sie gwóźdź cienkim drucikiem (najlepiej miedzianym) z izolacją. Jako że izolacje mają różne kolory nie trzeba się potem bawić w ich malowanie. Gniazda... Hmm nad tym się nigdy nie zastanawiałem ale tu trzeba by trochę porzeźbić. Można wyprofilować gniazdo z rurki z długopisu lub jakichś innych materiałów. Metoda prób i błędów. Aha jackies13 będziesz prowadził relacje z budowy jakiegoś modelu czy nie? Jeśli nie to mod mógłby przenieść temat do działu "tajniki modelarstwa" Pozdrawiam Piotrek Cytuj
jackies13 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Napisano 3 Grudnia 2009 Niestety nie posiadam aparatu na chwilę obecną. Zamierzam kupić ale jeszcze nie teraz. W takim wypadku proszę o przeniesienie tematu do "Tajniki modelarstwa". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi