jackies13 Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Czy może ktoś opisać w jaki sposób zrobić przewody oraz gniazda łączące ciągnik z naczepą?Byłbym bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 O, to ja się4 dołączam do prośby bo też mi się to przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackies13 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2009 Zdaje się że takiego tematu jeszcze nie było więc koledzy bardzo prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Przewody... Owija sie gwóźdź cienkim drucikiem (najlepiej miedzianym) z izolacją. Jako że izolacje mają różne kolory nie trzeba się potem bawić w ich malowanie. Gniazda... Hmm nad tym się nigdy nie zastanawiałem ale tu trzeba by trochę porzeźbić. Można wyprofilować gniazdo z rurki z długopisu lub jakichś innych materiałów. Metoda prób i błędów. Aha jackies13 będziesz prowadził relacje z budowy jakiegoś modelu czy nie? Jeśli nie to mod mógłby przenieść temat do działu "tajniki modelarstwa" Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackies13 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2009 Niestety nie posiadam aparatu na chwilę obecną. Zamierzam kupić ale jeszcze nie teraz. W takim wypadku proszę o przeniesienie tematu do "Tajniki modelarstwa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi