michalsp3 Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Cześć. Dołączam się do posiadaczy żelkowych misiów. A oto efekty prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 witam w żelkowym gronie i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 RAV- wielkie dzięki! że ja też wcześniej tego nie dostrzegłem tutaj instrukcja dla wszystkich jak przerobic winglet, zatem ja sięgam po skalpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 przydatna uwaga i instrukcja, dzięki Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi