Michał94 Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Dostałem to od cioci na gwiazdke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 Dziś dokładnie przyjżałem się częścią i okazało się że w poszyciu jest mnustwo wgłębień więc troche będe miał szpachlowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Hehe ja mam takiego tylko że z tamki Jak będe zaczynał to wrzuce jakiegoś in boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 no ja takiego sklejałem z revella zdjecia so w galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi