Gość Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Witam wszystkich!! To znów ja, Gecon29. Jeszcze nie skończyłem swojego Abramsa a moja ukochana żona uszczęśliwiła mnie na gwiazdkę kolejnym modelem . Tym razem jest to T-34/85 od Dragona (nr. kat. 6319 ). W tej chwili Abrams schodzi na drugi plan, gdyż T-34 chciałem mieć od zawsze ( ach, ta siła Czteresch pancernych i psa ). W tym miejscu chciałbym się zwrócic do specjalistów od drugo-wojennej pancerki o pomoc. Czy ten model: może udawać słynnego Rudego 102?? Proszę wszystkich którzy są w stanie mi pomóc o wskazówki i porady. Jak zwykle nie zakładam wątku warsztatowego ze względu na baaaaardzo ograniczone ramy czasowe, ale wszelkie sugestie, dotyczące modelu wezmę sobie głęboko do serca i będę za nie bardzo wdzięczny. POzdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymexior Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Przecież wystarczy tylko namalować odciski łap czołgistów i psa, numer 102 i napis Rudy. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Większego problemu nie powinno być. Tak na szybko co zauważyłem, to musisz zmienić klakson na powojenny, oraz (prawdopodobnie) spaw wokół wieży. Jakbyś miał jakieś pytania, to wal, właśnie kończę swojego "Rudego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi