Toff Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 W nawiązaniu do tego oto IN-BOX'a (klik!) Model to żaden szał, ale co tam, pokażę żeby wszyscy potencjalnie zainteresowani wiedzieli, że da się go skleić I że trzeba wymienić lufy działek, czego ja niestety nie zrobiłem. Był to tylko krótki plastikowy przerywnik do przetestowania washa. Model pomalowałem kolorami z instrukcji (część podwodna H27 Sea Grey, góra H64 Light Grey). Na to położyłem washa - akrylowy Citadel Chaos Black z domieszką płynu do mycia naczyń. Nie wyszło dokładnie tak jakbym sobie życzył, ale to był mój pierwszy raz więc następny będzie lepszy! Kilka zdjęć z przebiegu prac... ...(nieśmiertelny grosz )... ...i skromna galeria: Shermany pochodzą z wycinanki JSC (ładunek pokładowy jednego z transportowców), amerykańska bandera również z JSC. I chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 sympatyczny modelik, poza działkami "pocienkowałbym" jeszcze kilka innych rzeczy ale generalnie jak na testy to wyszedł fajnie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi