kubamich1 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Zapraszam na mojego modelarskiego bloga: http://kubamich1-kubamich1truckmodelsfactory.blogspot.com/ Edytowane 4 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 nie działa link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 4 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2010 Poprawiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Nie powiem - kolekcja imponująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Kolekcja zajefajna jednak nie podobają mi się pojazdy JM Transport Skąd masz kalki International Paper? Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Zrobiłem aktual - zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi