BEDU Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Model: Mercedes-Benz W124 300CE 24 VALVE Firma: Fujimi Skala: 1/24 FOTKI: PUDEŁKO ZAWARTOŚĆ PUDEŁKA INSTRUKCJA KALKOMANIE ELEMENTY PRZEŹROCZYSTE PRZEDNIA MASKA I WKŁADY PRZEDNICH LAMP OPONY I FELGI PODWOZIE NADWOZIE WNĘTRZE I RESZTA PODZESPOŁÓW MOJA OCENA: Model mi sie bardzo podoba , wykonanie niczego sobie jak dla mnie to ma tylko jeden mankament którym jest silnik a właściwie jego brak. Tyle z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 A coupe nie miało przypadkiem oznaczenia C124?? Wydaje mi się że W124 to był sedan, kombi to T124 a coupe występowało pod oznaczeniem C124... Silnik faktycznie strasznie uproszczony, ale i model chyba swoje lata już ma... Ciekawe czy kalki się jeszcze do czegoś nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 BEDU, a czemu wrzuciłeś to do działu Różne, a nie do Cywilnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi